Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Смях в залата :-)

orange!

Recommended Posts

преди 1 минута, Izolini написа:

Малко странно място за тази дискусия, но...

От много години за пръскалка за размразяване ползвам шише с пръскалка от препарат за прозорци, като в него има малко останал препарат, останалото е концентрат за -60°

Почваш от предното, докато обиколиш колата там е готово само на чистачки да се изчисти. Другите с перото.

Усещам значи как ще пресипвам в шишето на размразителя течност за чистачки 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, Miri написа:

Усещам значи как ще пресипвам в шишето на размразителя течност за чистачки 😁

Е, този "размразител", какво мислиш че е? Аз мисля че си е зимна течност за чистачки -концентрат. Просто ти го продават готово в шише с пръскалка, вместо ти да наливаш в стара бутилка от препарата за прозорци на жена ти.

В интерес на истината и аз имам едно такова пръскало и се чудя защо съм дал пари за него. 🤔

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, ghost_rider написа:

Е, този "размразител", какво мислиш че е? Аз мисля че си е зимна течност за чистачки -концентрат. Просто ти го продават готово в шише с пръскалка, вместо ти да наливаш в стара бутилка от препарата за прозорци на жена ти.

В интерес на истината и аз имам едно такова пръскало и се чудя защо съм дал пари за него. 🤔

Течността поне не прави гадни мазни петна 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ма верно сте за "смях в залата" - мързеливи лигльовци 😂

5 минути работещ двигател и простичка стъргалка и не ми се налага да бърша мазни петна и да подсушавам стъкла.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз в събота у 6:30 стъргах леда от джама със стъргалка. Беше - 4⁰С. Докато изстържа отгоре - долната част се беше размразила леко от духалките. И после някой като ми каже, че дизела не топли бързо...

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Logrus написа:

5 минути работещ двигател и простичка стъргалка и не ми се налага да бърша мазни петна и да подсушавам стъкла.

Не сме мързеливи , икономични сме 😂🤣😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, zloQQ написа:

И после някой като ми каже, че дизела не топли бързо...

Велко, има ел. нагреватели на въздуха, иначе забрави.

Аз съм в гараж. Бих ползвал и ползвам стъргалка.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, joro-120L написа:

Велко, има ел. нагреватели на въздуха, иначе забрави.

Аз съм в гараж. Иначе бих ползвал и ползвам стъргалка.

Да, Жорка, знам. И съм много доволен от този факт :)

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само ще кажа нещо и спирам , вие си стържете .. плюсовете на пръскалата са няколко - не си дереш прозореца , а при новите кашкавали е много вероятно да се надере , дори от най-щадящия инструмент; не се налага колата да работи излишно на празен ход (освен ако леда не е прекалено дебел) и на последно място - след размразяване с шпрей и подсушаване прозореца е чист .. аз за това го правя , паля и тръгвам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък ползвам RainX и леда почти не се лепи. В редките случаи в които имам нещо по стъклото простото пускане на чистачките го разкарва. Естествено, това не важи за натрупан 20см сняг, но тогава просто си трябва чистачка за сняг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, Logrus написа:

👍

Преди 2 часа, Logrus написа:

5 минути работещ двигател и простичка стъргалка ...

За няма и минута съм готов и потеглил.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, The Best Forman написа:

...аз за това го правя , паля и тръгвам....

...с рейса 🤣🤣🤣

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 18 часа, The Best Forman написа:

img_1_1733164851634.thumb.jpg.37610ffdd446f2f33fd3280c2a177a72.jpg

🤣

Може би само на мен изобщо не ми е смешно. Това ми е едно от най-омразните неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, ghost_rider написа:

Може би само на мен изобщо не ми е смешно. Това ми е едно от най-омразните неща.

Не си сам - двама сме 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.