Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

IMG-179e902dcea2782277f52a0c4ae3a6a3-V.thumb.jpg.339c711eb5e905fc5228b6ae877a6bf5.jpg

• Одобрявам 3
Публикувано
Преди 6 часа, Izolini написа:

IMG-179e902dcea2782277f52a0c4ae3a6a3-V.thumb.jpg.339c711eb5e905fc5228b6ae877a6bf5.jpg

Aз в момента съм в едни такива преговори за препарат за почистване на лепило от фолио , ама не съм ги псувал . Два пъти звънях , направих поръчка 60мл за 20 лв и още не знам дали ще го получа. Седи на pending... Днес вече никой не вдига , а аз се държах супер културно.

Публикувано

Ами напсувай ги бре - може да сработи :D

Публикувано
преди 7 минути, PRR написа:

Ами напсувай ги бре - може да сработи :D

Неее , когато искаш нещо , не е добре да псуваш непознати. Пича вчера ми каза че имат малко от съответния препарат и го ползват , няма за продаване , но шефа трябва да позволи. На такива хора трябва да се харесам , за да си свърша работа. Не ми се търси друг препарат. Този изглежда професионален и може би ще запази реотаните на задния джам здрави . Ще им звънна в Петък и ако няма , няма...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.