Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Преди 3 часа, maxrpm написа:
Преди 4 часа, Izolini написа:

Като го сравняваш с нещо, което е било 60 коня преди 40 години и ти се струва бърз като животно.

Оня ден я местихме в друг гараж. Оправя ли спирачките да не задържат и сменя ли мотора , шанс нямаш! :)

Факт, бягам бавно. Но ако пийна повече кафета ще е оспорвано. А ако бодна и 2 Редбула ти докато въртиш гуми аз ще съм пробягал поне 60 метра.

А тоя мотор какво ще го правиш? Мен нещо ми прекъсва моторчето на чистачките на д'Белия варел, дай да пробвам да го напасна?

Публикувано
преди 11 минути, Izolini написа:

Факт, бягам бавно. Но ако пийна повече кафета ще е оспорвано. А ако бодна и 2 Редбула ти докато въртиш гуми аз ще съм пробягал поне 60 метра.

А тоя мотор какво ще го правиш? Мен нещо ми прекъсва моторчето на чистачките на д'Белия варел, дай да пробвам да го напасна?

Разбирам , че 781.135М е на 2/3 от цената на моторче за чистачки за белия варел . Икономика , брат. Ама след като го сменя и узаконя, мога да ти дам 742.120 , полуоборудван , да си направиш масичка ... 

Публикувано
преди 1 минута, maxrpm написа:

Разбирам , че 781.135М е на 2/3 от цената на моторче за чистачки за белия варел . Икономика , брат. Ама след като го сменя и узаконя, мога да ти дам 742.781 , полуоборудван , да си направиш масичка ... 

Имам си от 742 напълно оборудван, даже с окачване. Ако му сложа и предната ос може да си спретна трапезарна маса 🤣

• Одобрявам 1
Публикувано
Преди 3 часа, Mirrko написа:

Обмислям да сменя 1.9 tdi с W16 хибрид или някой Big block,ама как да го събера в коша :)

OSE2.thumb.jpg.bb6936e7faf981c971046826b8f679a8.jpg

Или пък:

OSE.jpeg.de27d20cf8ea0d38c5f6b3411b1818ed.jpeg

Има ли мерак, има и начин 😁

Публикувано
преди 42 минути, Izolini написа:

преди 34 минути, maxrpm написа:

...Ама след като го сменя и узаконя...

@Izolini Когато това стане ще те скъса верно - некак не си те представям на 100-120 годин да търчиш па ако ще и на 10 Редбула 😁

Публикувано
Преди 1 час, Logrus написа:

OSE2.thumb.jpg.bb6936e7faf981c971046826b8f679a8.jpg

този май е от КрАЗ

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.