Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Смях в залата :-)

orange!

Recommended Posts

Отиваш на планина, гледаш Бареков кара ски, и си задаваш въпроса "Добре де защо Шумахер....." ?

Катаджия спира перничанин:
- Книжка имаш ли?
- Имам!
- Технически преглед минала ли е колата?
- ДА!!!
- А защо си без колан???
- Ееееееееее, стига бе, братле, кой носи коуан върху анцуг?!

Строителен работник влиза запъхтян в автокъща.
- Колко струва това Bentley GT Coupe?
- 250 000 евро.
- А на кредит за една година?
- 25 000 евро на месец.
- По дяволите! А за две години?
- 12 500 евро месечно.
- Хм, а за три години?
- Може би е по-добре да се насочите към по-евтин автомобил?
- Може, ама скелето баш върху такъв падна.

Лежат си лъвът и лъвицата в саваната и изневиделица пристига заека, скача върху главата на лъва, нанася му пет - шест тупаника и хуква да бяга.
Лъвът по никакъв начин не реагирал. Ядосано лъвицата му казва:
- Какъв цар на животните си ти, да позволиш на този пикльо такова нещо!?!
Лъвът с досада отговаря:
- Остави го, малък е, глупав е...
След малко зайо пак пристига, започва да налага Царя на животните и отново побягва. Лъвчо отново не реагира.
На третия път обаче лъвицата не издържала на наглостта на заека и го подгонила. Минали един хълм, после една долина и накрая се оказали пред една тръба. Зайо минал през нея, но лъвицата се заклещила. Тогава зайо минал зад нея и я оправил по всички възможни начини.
След малко лъвицата пристигнала оклюмана, унизена, полегнала кротко до лъва и не обелвала дума. След известно време лъвчо погледнал натъжената си половинка и промълвил:
- На тръбата ли те закара мръсника...
Редактирано от lubomirov1985
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОБЯВА:

Колата е в перфектно състояние (поне ако можем да е наречем кола) пълен М-пакет, като започнем от - М-Огледала, М-брони, М-прагове, М-Лайсни, М-Ароматизатор, М-Много гори (масло, бензин), М-Не Върви, М-Карбоново фолио, М-стелки, М-Чистачки, М-Калъфки на седалките, М-жапка, М-Запалка, М-Ключалка, М-Свински опашки. . колата също така е и с М-Газова уредба - БРЦ с 3 режима на работа, Икономичен на един цилиндър работи, Стандартен на 2 цилиндъра, и Спортен на 3 цилиндъра, а другите 3 цилиндъра са в жапката който има желание може да си ги пусне, аз попринцип ги пускам само когато се съзтезавам. Купето е олекотено махнал съм резервната гума, аптечката, пожарогаситела и предна дясна седалка. Лети джанти 19' от БМВ Х6, обаче си ги свалям когато ходя на гонки и вечер когато се прибирам че има много завистници на село. ANGEL EYES, лично съм ги купувал от Турция, Също така с колата давам и Турски кристални стопове обаче все нямам време да ги сложа че по цял ден бачкам на нивата и все не ми остава време. . Задни BREMBO барабанни спирачки, 2 чипа. REMUS ! ! ! ! колата е тунингована в нашата махала в тунинг ателието на Бачо Мехмед - Тунинга. цена с джантите 33 000 лв. а без тях цената е 22 000 лв. колата в момента е 800 к. с на колела без ароматизатора и чистачките, с тях е 1024 конски сили. пълна сервизна история направена от мен в тетрадка А4 голям формат, продавам е с бонус безплатен разговор с ПЪТНА ПОМОЩ, може и бартер за един кубик дърва или две бали люцерна. САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ ! !!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Резултатите от анкета на собствениците на Ферари и Ламборгини показват сериозни конструкционни проблеми в тези автомобили. Краката, които са достойни да се возят до шофьора, не се събират в тези автомобили!

Задната седалка на Супърба ще свърши работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мани мани :D Много е яко! Ти си притеснен на интервюто, отиваш и не оглеждаш - изведнъж нещо се случва - пада метеорит :D ахаха!

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Любовницата на Путин си споделя с приятелка:
- Поисках му крем, а той разбрал Крим. Сега не смея да му поискам каляска...

"Компютърът никога няма да замени човека."
Kанибалска мъдрост

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Автобусна екскурзия. Преди да стигнат границата, шофьорът:
- Спираме за 15 минути почивка, за тоалетна, вода...
След петнадесетина минути шофьорът пита:
- Някой липсва ли?
Тишина. Минали границата, при шофьора отива един мъж и казва:
- Няма я жена ми...
- Но нали питах - вика ядосан шофьорът - питах дали някой липсва!
- Ама тя не ми липсва, само казвам, че я няма...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А сега тук можете да видите някои подробности по един тунинг, който струва цели 350 евро....

И накрая - какво има вътре в кутийката!?  :D

Само дето на собственика на колата вероятно не му е толкова смешно :

http://cement1000.hit.bg/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Любовницата на Путин си споделя с приятелка:

- Поисках му крем, а той разбрал Крим. Сега не смея да му поискам каляска...

Ако любовницата му поиска Bulgari, какво ли ще й подари?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Младеж се прибира с три момичета и казва на майка си:
- Мамо, ще се се женя, познай за коя!
- Тая в средата.
- Как позна?
- Ми, още от сега ме дразни...

Момче към фитнес инструктора: 

– Искам да впечателя едно хубаво момиче – коя машина да ползвам? 
– Банкомата.

Учителката: Иванчо, защо плачеш?

Иванчо: Госпожо, бихте ли си легнали с мен за 100 лева?
Учителката: НЕ! ..що за въпрос?!
Иванчо: ..ами за 100 000 лв?
Учителката: Е, ами тогава може..
Иванчо: Ето виждате ли защо плача, госпожо - к*рви бол, пари НЕМА!

49% от нещастните случай стават след думите "Виж к'во мога"... а останалите 51% - след думите "Не бе ***, гледай как се прави"

В Перник всяка знаменита история

започва с думите: "И като върнах на трета..."

Още от времето на Хан Кубрат се знае, че с много селски пръчки на едно място никой не може да се справи...

Попитали радио Ереван, защо на предменструалния синдром Му викали така? Радиото отговорило: Защото името "Луда крава" е заето за друга болест...

========================
Срещат се два крокодила.
- Опа, как е днес?
- Добре, изядох двама негри. А ти?
- Аз само един руснак.
- Да бе, руснак. Лъжеш! Я ми дъхни.

Ако в ада има интернет, много хора няма и да забележат, че са умрели...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кралят....хваща придворния шут да чука жена му.... и възкликва...
- Хм....много смешно....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бележка: 
Супата е на котлона, кюфтетата са в хладилника, ако ти се дое@е не ме буди, знаеш кое къде е. 

Нали знаете как по филмите с Джеки Чан на него хич не му си бие и после им еб@ва майката от бой - е, аз съм така с пиенето. 

В женски форум: "Аз анален секс изобщо не съм пробвала и никога повече няма да пробвам".

Ако от Алфа Ромео не капе масло, значи няма. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.