Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

Преди 12 часа, C2H5OH написа:

Той за тва и чистачки не сменя 😂😂😂

При тебе не върви , там винаги е дъждовно и ти мие стъклото...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намерих първия, в 37 годишния си живот , кофти пловдивчанин. Продавам си стария телефон за 40лв с 3-4 калъфа нови и кабел (върви по 160лв , ама е на 4 год и си ме е изкарал, не ми трябват толкова пари за него) . Пращам го за Еконт село Градина , седи там 4 дни, обаждат ми се в Петък от Еконт - Какво да правим ? Казвам , чух се с човека , каза че довечера ще го вземе. Днес офиса работи до 15ч, звъня му , не вдига .... Еб*хти човека. В Понеделник , Вторник ще обявя телефона за унищожаване ... И за да се забавляваме всички , да видим тоя пичага , дали ще си го вземе тракинг номер 5300618446685 Aко има някой от село Градина , му го подарявам! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, maxrpm написа:

Намерих първия, в 37 годишния си живот , кофти пловдивчанин ... Пращам го за Еконт село Градина ...

Саше, не се чувствам засегнат, за да пиша. Навсякъде има такива хора. Но, с. Градина е на 50 км. от Пловдив.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, joro-120L написа:

Саше, не се чувствам засегнат, за да пиша. Навсякъде има такива хора. Но, с. Градина е на 50 км. от Пловдив.

Mи то , сигурно затова човека е такъв г*з , той не е чист пловдивчанин, аз си мислех, че нещо чака заплата на 1ви това , онова ... Ще го изчакам до Понеделник , и като ми се обадят от Еконт , ще им кажа че им го подарявам...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 7 часа, maxrpm написа:

Mи то , сигурно затова човека е такъв г*з , той не е чист пловдивчанин, аз си мислех, че нещо чака заплата на 1ви това , онова ... Ще го изчакам до Понеделник , и като ми се обадят от Еконт , ще им кажа че им го подарявам...

Няколко пъти съм имал подобни ситуации и то за някакви дреболии. Звънят ми на пожар, ама много спешно им трябва веднага да пращам, и после 2 дена не отиват да си вземат пратката, но в крайна сметка все са си я вземали. Та не знам какъв е тоя първоначален зор. И не знам какъв е точно реда. То хубаво заявяваш да унищожат пратката, ако не е нещо скъпо, но май пак си искат да платиш доставката в едната посока, ако получателя те изпържи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 31.10.2024 г. at 22:49, maxrpm написа:

При тебе не върви , там винаги е дъждовно и ти мие стъклото...

Да да! Мислиш, че по магистралата мизерия няма! Чистачките тряа си бъдат качествени. И задължително течност за пръскачките.

Хаха, то между другото ако чистачките ти мажат и пръскачките не пръскат по една или друга причина те късат на прегледа 😉

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А този пък, автора на клипа, много е смотан - такива лаишки коментари подмята, че...

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Mishelle написа:

А този пък, автора на клипа, много е смотан - такива лаишки коментари подмята, че...

Освен, че е технически неподготвен по ДВГ, и пожарна вика. Да гаси на баба му фърчилото. То па как от всичките кибици един нямаше подготвен.

Юли, смятах да го пиша това по-преди, но ми се размина. Съгласен съм с теб.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трупа гледаемост на видеото в youtube. И като знам народа колко е изпростял, навярно ще му се получи. За 4 дена вече си има 9к преглеждания, 160 харесвания и 100 коментара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за данните. Не съм го отварял в тубата. То от тук едва го изгледах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

e ,аз го превъртях за 2 мин .... То си личи че кара колело, а бмв то е с remote start, слаган допълнително при алармаджия (виждал съм да се прави на живо) , китайски внос, да си го пускаш от телефона... Обикновено Diesel runaway -a трябва да го "спасиш" до минута и половина, с фланелка във въздушния филтър, очуди ме как тоя изкара 30мин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.