Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

C croseer абсолютен боклук особено бензинов нито ръчната ,нито автоматната са читави много трошливи ремонта е една чанта пари ,бензинов джип за газ 7 места бих погледнал нещо такова става на газ не е с директно впръскване 

https://www.mobile.bg/obiava-21733140242403357-dodge-durango-limited-podgrev-kamera-lane-assist-martva-tochka

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ц-кросър е реално Митсубиши Аутлендър - за автоматът съм съгласен, иначе не - колите са добри.
Иначе Дюрангото, особено Цитадел, отдавна ми е в очите, но не ми е по джоба, а и е огромен камион, което за София е неудачно. Отделно че дори с малкият 3.6 литров мотор е такава ламя в града, че аре няма нужда.
Не питах за колите обаче, а само за двигателя на Митсубиши, а и не става дума аз да купувам такова 🙂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 16.12.2024 г. at 7:57, Logrus написа:

Ц-кросър е реално Митсубиши Аутлендър - за автоматът съм съгласен, иначе не - колите са добри.
Иначе Дюрангото, особено Цитадел, отдавна ми е в очите, но не ми е по джоба, а и е огромен камион, което за София е неудачно. Отделно че дори с малкият 3.6 литров мотор е такава ламя в града, че аре няма нужда.
Не питах за колите обаче, а само за двигателя на Митсубиши, а и не става дума аз да купувам такова 🙂

Има доста ревюта в нетя за тоя двигател и не един казва, че бил много здрав. Разгледай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да мина окончателно на GrapheneOS , моля всеки предколедно да сподели на коя банка е , и дали може да изтегли кредит през банкирането мигновено. Засега знам че става при Unicredit и TBI , при ДСК не съм сигурен , а в ОББ е невъзможно. Проблема е че банкирането на Уникредит не работи, на ДСК и Пощенска може би е ок с графинята, но не искам да губя възможности... :) На ТBI не мога да го пробвам , защото тази мразя тази банка. Като малък взех 500лв и ми искаха 750 .... Не стават.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Саше, без да съм спец - всичките банки са еднакви, но да избираш банка според това какво ти поддържа телефона е ... странно.

Аз мога да кажа само, че не искам да имам нищо общо нито с ДСК нито с ОББ/КБЦ. И с двете само негативни впечатления.

С пощенска имахме близо два месеца драми, докато подкараме дебитната карта на жената. 2/3 от служителите им са ... ще се самоцензурирам.

На Уникредит приложението не е върха, но става. Както и това на ПИБ. 

Относно "мигновенното" теглене на кредит - не съм пробвал в никоя банка. Но си извадих кредитна карта от ПИБ и сега си пазарувам основно на кредит, а в края на месеца плащам изхарченото. Както с всяка кредитна карата - стигнеш ли до реалния кредит процента е ... брутален ;) Но пък имаш време да измислиш механизъм да го покриеш, без да се чудиш дали ще ти го отпуснат "мигновено".

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То в момента не знаеш ако отидеш в една банка , за да избягаш от друга , дали няма да е погълната ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, PRR написа:

Саше, без да съм спец - всичките банки са еднакви, но да избираш банка според това какво ти поддържа телефона е ... странно.

Аз мога да кажа само, че не искам да имам нищо общо нито с ДСК нито с ОББ/КБЦ. И с двете само негативни впечатления.

С пощенска имахме близо два месеца драми, докато подкараме дебитната карта на жената. 2/3 от служителите им са ... ще се самоцензурирам.

На Уникредит приложението не е върха, но става. Както и това на ПИБ. 

Относно "мигновенното" теглене на кредит - не съм пробвал в никоя банка. Но си извадих кредитна карта от ПИБ и сега си пазарувам основно на кредит, а в края на месеца плащам изхарченото. Както с всяка кредитна карата - стигнеш ли до реалния кредит процента е ... брутален ;) Но пък имаш време да измислиш механизъм да го покриеш, без да се чудиш дали ще ти го отпуснат "мигновено".

Уникредит мобиле е ужасно приложение, тегаво за активация ,номера , смс -и , мейли с предлог "security reasons" , а реално мога да ти източа всичко, без нито един notification , само ако ти снимам дебитната през Aliexpress или собствен store без верификации. Не се рефрешват веднага транзакцийте, а след ден , недомислено, то затова и не работи с графинята за бг, не е донаписано като хората , а от шестокласник. Гръцкото няма проблеми, доколкото пробвах. Дори и хората на гише в банката не знаят как да го активират повторно, а само като "нов клиент". Кредитна карта не искам , ще се подведа в един кръговрат от който няма излизане, това е като овърдрафта - вечно роб на банката. ДСК директ работи ок , но там ме излъгаха най - мишкарски с 30 стотинки за теглене, след 10години без такса, с тъпото обяснение, че така си е било винаги , след като взех 600лв заем , който върнах в рамките на седмица , но ми смениха плана без да си признаят, (служителката каза че е пред пенсия и явно е искала бонус за нов план) тоест работи , но не става. Искам ако съм някъде сам в гората и имам 2 лв , да мога да се оправя сам, ако на дървото има банкомат , това ми е идеята. Искам и винаги да знам кога къде и колко пари имам и да мога да си плащам сметките. Затова ме е яд за графинята, подкарах мапсове , сандбоксове, всичко нужно до края на живота ей така и банката к**.. :) Доколкото четох в нета и  KBC става, но за нея не знам нищо. https://privsec.dev/posts/android/banking-applications-compatibility-with-grapheneos/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Саше, секюрити и телефон ... няма такъв филм ;) Ако искаш секюрити телефона ти става модем и всичко минава през лаптопа с подходящата криптировка. Телефона ми е просто 2FA. На него не се правят никакви транзакции. Той по идея не е secure, казано на твоя език ;) 

И, да, GrapheneOS е една идея по-secure, но пак не бих разчитал на него. В тази връзка не бих си и правил труда да тегля кредит през телефона.

Но това съм аз. Ти си имаш твоите виждания. Та успех и да споделиш решението :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, PRR написа:

Саше, секюрити и телефон ... няма такъв филм ;) Ако искаш секюрити телефона ти става модем и всичко минава през лаптопа с подходящата криптировка. Телефона ми е просто 2FA. На него не се правят никакви транзакции. Той по идея не е secure, казано на твоя език ;) 

И, да, GrapheneOS е една идея по-secure, но пак не бих разчитал на него. В тази връзка не бих си и правил труда да тегля кредит през телефона.

Но това съм аз. Ти си имаш твоите виждания. Та успех и да споделиш решението :) 

Aз искам да sandbox- на google мен ми е ясно , че ако се ползва tor се ползва виртуалка, а за кредитите през телефона - брат , банката знае кой си , къде работи жената коя е леля ти , стринка ти и чичо ти. Аз съм получавал пари (60лв) в ДСК директ без да са отразени и да знам дори откъде са дошли...

За решение ще видим , засега съм удобство , пред свободата от гугъл. Андройд 16 dev2 e oк , но все пак не могат да се записват разговори , заради политиката на гугъл, което ме дразни ... Трябва ми само нормална банка и съм free , ама не "Искам 200лв! Добре , подпишете тук и след 25 лв такса , всичко ще е ок! " Малко си като няккъв балък, за единия sound recording...

С ДСК имаше и смешни ситуации

- Господине , ние ще ви върнем вашите две такси по 30ст !

и

-Господине , няма смисъл , да закривате сметката си в банка ДСК!

- Яяяя , верНо ли ? И що? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.