Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

ТОВА иска инсталиране на приложение на телефон;

ТОВА са същите , но на телефон се решават директно с препратка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове, нормално ли е следното за DSG 6 :

Колата в лютеницата и сменя нагоре с леко... почукване е може би най-доброто определение. При всички останали обстоятелства си работи мазно.

Мотора е 2.0 tsi 280 коня.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поне аз не мога да кажа. Не съм я вкарвал в лютеницата. Освен това, кутията не допуска да се влезе там и сменя по-рано. Това на ръчен режим ли е. С оглед високите обороти при смяна, мисля че е нормално.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, joro-120L написа:

Поне аз не мога да кажа. Не съм я вкарвал в лютеницата. Освен това, кутията не допуска да се влезе там и сменя по-рано. Това на ръчен режим ли е. С оглед високите обороти при смяна, мисля че е нормално.

На спорт сякаш нямаше толкова осезаемо. Ама съм в тестов период още и... 😅 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.