Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

преди 3 минути, Vladi_a написа:

IMG_6169.jpeg

Влади, това по-скоро е за "Смях в залата" 😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, ghost_rider написа:

Влади, това по-скоро е за "Смях в залата" 😂

Плач в залата

Я кажете:

Докато деБелия варел седеше с умрял двигател (въпреки всички прокоби за пробито бутало, сваляне на двигател и основен ремонт за 10-15-30 хиляди лева, се оказа само една дюза!) му изтече прегледа.

Колко пъти в един ден могат да ме глобят за шофиране с изтекъл ГТП? Щото в момента от всичкото въртене с изплякала дюза вътре е фраш с нафта и отзад пуши като циганска мечта, та трябва да го поразходя преди да вляза в пункта, иначе ще духам супата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А що трябва да те хващат .. викни един приятел да кара пред теб и да обира палките и готово.

П.П. Няма да казвам от къде знам 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, PRR написа:

Мисля, че могат да те суровакат само по веднъж на ден.

Всъщност глобата е от 50-500 в зависимост от тежестта на неизправността ,ама колата е изправна , само не е ходила на преглед ;)

Другото , което си мисля - анализатора засича прахови частици , а това са горивни пари .. съмняваме , че ще ги отчете.

П.П. В градския транспорт можеш да се возиш цял ден с една глоба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, PRR написа:

Абе ти не лежи на тая. Принципно няма ограничения в суровакането. Всяко последващо може да ти се размине ако тоя дет те спира е състрадателен. Ама тва в България. В Англия няма как да накараш камерата да е състрадателна.

На 29.01.2025 г. at 21:25, maxrpm написа:

Kaкво мислите за тая измишлотина ? https://www.aliexpress.com/item/1005007921013212.html

Добро определение. Играл ли си си с китайски андроиден телефон без марка. Това е доста по-зле.

Бая време ги проучвах тия преди Дядо Коледа да подари на брат ми такова. Сега чакам да го монтира.....до следващата Коледа евентуално и ше пиша отзиви. Иначе на него Дядо Коледа му подари ей тва...

https://www.joyingauto.eu/joying-newest-ui-7-inch-universal-double-din-head-unit-support-android-auto-carplay.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, PRR написа:

суровакат

Преди 3 часа, C2H5OH написа:

суровакането

Два пъти ми дойде много. 😅 Сурвакат.

• Благодаря 1
  • Одобрявам 4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 31.01.2025 г. at 19:25, Izolini написа:

Плач в залата

Я кажете:

Докато деБелия варел седеше с умрял двигател (въпреки всички прокоби за пробито бутало, сваляне на двигател и основен ремонт за 10-15-30 хиляди лева, се оказа само една дюза!) му изтече прегледа.

Колко пъти в един ден могат да ме глобят за шофиране с изтекъл ГТП? Щото в момента от всичкото въртене с изплякала дюза вътре е фраш с нафта и отзад пуши като циганска мечта, та трябва да го поразходя преди да вляза в пункта, иначе ще духам супата.

На всяко спиране - секс. Всяка секунда, в която няма ГТП, караш неизправна кола. Административно наказание за това не променя факта, че е неизправна. По-скоро, че не е проверена за изправност де...

На 31.01.2025 г. at 19:50, PRR написа:

Тая екстра важи само за винетките. :)

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, sauber написа:

Тая екстра важи само за винетките. :)

Но не и за тол-устройствата. Глобяват наред за всички засекли те камери, ако бялата кутийка е "забила"...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 14 часа, sauber написа:

На всяко спиране - секс. Всяка секунда, в която няма ГТП, караш неизправна кола. Административно наказание за това не променя факта, че е неизправна. По-скоро, че не е проверена за изправност де...

Точно този отговор не исках да получа, но баш теб чаках да ми отговориш за да съм сигурен какво се случва.

За винетките не е глоба, а "компенсаторна такса" и важи в рамките на денонощието, за това може да е само една на ден. Но това не значи, че не може да ти разпечатат... ммм... 14 броя, както на един мой приятел, който беше се возил 3 месеца без винетка до Златна Панега и обратно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я дайте малко мнения за тези возила: 
https://www.mobile.bg/obiava-11737991887751034-skoda-fabia
https://www.mobile.bg/obiava-11721019425355693-vw-golf-plus-1-6-gaz-benzin

https://www.mobile.bg/obiava-11738361177683717-vw-golf-plus-1-6-comfortline

https://www.mobile.bg/obiava-11734971664136888-audi-a3

Кандидат зетя се оглежда за първа кола - хлапето иска Ваген, Ауди или Хонда (тея направо ги пропускам). Бензин, ръчка, 100-150к.с., 09-14г., до към 12000 пари. Поразрових обявите и само тези по-горе ми хващат окото. Всичко останало, отговарящо на критериите му, е с първите ТСИ мотори (предимно 1.4 122к.с.) и нещо не ме радват - все пак планира да вози моята щерка 🤬, та поне да е нещо сигурно, а тоя 1.6 си е чук.

https://www.mobile.bg/obiava-11736008108156209-skoda-octavia - това не ми е ясно кой мотор е? 1.8 се сещам само за този дето го слагаха на единичките Октавии 125к.с., така че предполагам (а съдя и по надписа ТСи) че няма да ми хареса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аудито е интересно , че е от първи собственик.

За Фабия може да му е тамън на размери , но няма кой знае каква динамика.

За това недоразумение Минуса .. там е котка в торба :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, The Best Forman написа:

Аудито е интересно , че е от първи собственик.

И е въртяло само по 10к на година? Не е невъзможно, де. Тоя двигател е наказание свише - имах служебна Октавия 2 със същия. И аз не бих му навъртял повече километри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.6 ако не са износени сегментите е добре, но аз досега не съм чул за такъв който да не гори масло (не зная, ако гори по 3-4 л на 10 к км минават ли ГТП ,може би е проблем ) ,иначе евтина е подръжка, но е много тромав ,скоростната кутия също е проблемна мой познат търси няколко месеца, разбира се навсякъде бяха продадени 

Моята препоръка е да се насочи към дизел 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Izolini написа:

И е въртяло само по 10к на година? Не е невъзможно, де. Тоя двигател е наказание свише - имах служебна Октавия 2 със същия. И аз не бих му навъртял повече километри.

Що не .. моита таз година прави 9 години и е на 75 000.

Ако младежа не е решил да става Шумахер , ще го мести из София и околиялията .. какво му е на двигателя .. стига да е здрав де.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, axel написа:

Че какво й е на Хондата, Чаво? :) 

Да кажем че съм предубеден, а и като гледам че на база критериите ми излизат само най-грозните възможни Сивик 😬

преди 22 минути, The Best Forman написа:

Ако се беше загледал в талона на Октавията , щеше да видиш , че е CDA мотора - 1.8 TSI 150-160 коня.

Ако се бях загЛедал немаше да питам - ма виж как си знаех че нема ми ареса 😁

преди 20 минути, Izolini написа:

Ице, момъка е пишман шофер - оня ден взе книжката. Тамън ще му е един такъв умрел кон за началото.

преди 6 минути, skodafen написа:

1.6 ако не са износени сегментите е добре, но аз досега не съм чул за такъв който да не гори масло (не зная, ако гори по 3-4 л на 10 к км минават ли ГТП ,може би е проблем ) ,иначе евтина е подръжка, но е много тромав ,скоростната кутия също е проблемна мой познат търси няколко месеца, разбира се навсякъде бяха продадени 

Моята препоръка е да се насочи към дизел 

Аз пък го подкрепям за бензинката - пусти пристрастия 😉 
Иначе за това и питам - тамън да кажете какви слаби места има и какво да гледаме 👍

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, axel написа:

Че какво й е на Хондата, Чаво? :) 

Чавдаре кажи ве. И на мен ми е интересно 🤔

Аз бих се загледал в ТОВА. Вярно е, че е на 25 год, ама е от Хонда България. А тая джипка няма чупене!

• Объркан съм 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, The Best Forman написа:

Що не .. моита таз година прави 9 години и е на 75 000.

Ако младежа не е решил да става Шумахер , ще го мести из София и околиялията .. какво му е на двигателя .. стига да е здрав де.

Гена, такава като твоята си я представи в ръцете на някое лапе - ще му засичам дните преди да ми звъннат да ходя да ги събирам от някъде. Трябва му нещо дето да носи на мачкане, ма да не върви чак толкоз 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, C2H5OH написа:

Чавдаре кажи ве. И на мен ми е интересно 🤔

Аз бих се загледал в ТОВА. Вярно е, че е на 25 год, ама е от Хонда България. А тая джипка няма чупене!

Мише, казах по-горе - предубеден съм. А тая дето я предлагаш е адски дърта и няма как да му я докарам до Еко 3 поне - то ако ще му търсим нещо такова, по-добре ГоУф 2 1.3 😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Logrus написа:

Мише, казах по-горе - предубеден съм. А тая дето я предлагаш е адски дърта и няма как да му я докарам до Еко 3 поне - то ако ще му търсим нещо такова, по-добре ГоУф 2 1.3 😂

ТОВА е другото, на което бих се спрял. Едно такова го търкалях аз и бившата повече от 7 години и освен масла, филтри и други консумативи, друго не съм правил. Дори беше на подобни километри като я купих 2017та - 66к мили. Бившата я продаде на 130к мили.

Ама ти си знаеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това бих препоръчал аз стария 1.8 t на quattro специално малко са пресолили цената но ако е запазено си заслужава

https://www.mobile.bg/obiava-11717754359042027-audi-a4-1-8t-163k-s-quattro-shveytsariya

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.