Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

преди 36 минути, sauber написа:

......- Данъците са кражба.

Мислех , че никога няма да го кажа , но е факт , че за първи път сме на едно мнение.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 11 часа, sauber написа:

Въздържай се! Цялата република има тежки съмнения за пола, ти лекомислено го обяви за жена...

По-долу съм се поправил:

Преди 18 часа, Izolini написа:

...този жена...

Данъците не са кражба, те са инструмента. С който държавата взима от едни, за да даде на други.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Izolini написа:

По-долу съм се поправил:

Данъците не са кражба, те са инструмента. С който държавата взима от едни, за да даде на други.

Поправил си се и пак не е сигурно, че си прав. Аз въобще не мога да твърдя със сигурност, че то е жена. Сигурен съм само, че е на всяка манджа меродия.

За данъците - Да де, краде от едни, за да даде на други. Тия от които краде получават 0, тия, на които им се дава не правят нищо срещу полученото... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз гледам на данъците като измама и неизпълнение на "обществения договор". Т.е. получавам нищо или несъответстващо малко, срещу това което плащам. 

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, niki написа:

Аз гледам на данъците като измама и неизпълнение на "обществения договор". Т.е. получавам нищо или несъответстващо малко, срещу това което плащам. 

Тъй де... Допира ми с данъците е кофти пътища, мръсотия, липса на адекватна полиция и отбрана. С осигуряването - с жена ми болничен сме ползвали 0 пъти. Раждането й се плати, детето беше в частна ясла, ходи в частни болници (когато се налага), аз и жена ми също. Единственото, което може да каже, че съм видял е 2г. безплатна детска градина. Което на фона на парите, които съм платил... Домакинството ми плаща преки и косвени данъци по около 2К на месец. Срещу тях виждам "услуга" за около 150 лв. на месец :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 8 часа, Izolini написа:

....

Кой та излъга па за това .. взема от едни за да има за нея си , па нуждаещите се - кучета ги яли ;) (това е в реалния живот).

Това , за което пишеш е част от утопията за социална справедливост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, The Best Forman написа:

Кой та излъга па за това .. взема от едни за да има за нея си , па нуждаещите се - кучета ги яли ;) (това е в реалния живот).

Това , за което пишеш е част от утопията за социална справедливост.

Аз не съм уточнил кои са тези "други"!

Имаше един брадясал виц преди 35+ години:

Американец разправя преживяванията си в Съветския съюз 

- Там имаше много плакати, на които пишеше "Всичко в името на човека". Накрая на една манифестация видях и човека - на трибуната на червения площад.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От колко години физическо лице може да се регистрира по ДДС в България?!? Малко г-жата с винетките не го е преценила!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, b3lq7a написа:

От колко години физическо лице може да се регистрира по ДДС в България?!? Малко г-жата с винетките не го е преценила!

Идеята , явно е , ако го направи, да бъде ощавен. Търсят си начин , да вземат парички с документ А4 , бе брат... Инфлация...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми да, точно това написах на @The Best Forman в темата, където изтипоса какво предлагало "онова" 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой от София , да има случайно път към Завода за изчислителна техника , тази седмица ? До 8 съм на работа , а искам да дам един клаксон за никелиране в корпус 3.image.png.1a3ecbf2c3b63301e194e9abab85ecec.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, maxrpm написа:

Някой от София , да има случайно път към Завода за изчислителна техника , тази седмица ? До 8 съм на работа , а искам да дам един клаксон за никелиране в корпус 3.image.png.1a3ecbf2c3b63301e194e9abab85ecec.png

Е щом си до 8, вероятно си от обяд, което значи че сутрин си свободен. Няма да ставаш в 11, ами ще станеш по-рано и ще отидеш преди работа.

Иначе ние почти всеки ден носим детайли за Цинк и Никел там, но в друга фирма.

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По - лесно ще ми е в 8 вечерта , да отида до Надежда, отколкото сутрин в 8, в трафика с всички отиващи на работа, до ЗИТ .. :) А и не мога да развия три от болтчетата на клаксона и съм се нервирал, утре ще играе електрожена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като Конституционния съд доказа , че демократичния избор не е демокеатичен и не е избор , снощи БНТ показа , че тотото не е тото .. ей съсичаха я тая държава 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тото си е бе, ама пет от колко дойде 🤣

По-велико щеше да е само да обявят, че има и спечелил 😁

Няма да се изненадам - у нас вече се пази минута мълчание и за живите, та колко му е ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Logrus написа:

По-велико щеше да е само да обявят, че има и спечелил 😁

Само Чък Норис може да маркира числото 41 във фиш за 5 от 35. ;)

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След картите за отстъпка и дебитните карти , скоро или не толкова скоро и книжките ще стоят в телефона ЦЪК.

Някои промени (ако станат) ще са от полза , но някои са меко казано малоумни (според мен)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм наясно , защо трябва да се обучава някой със системи за сигурност .. не е ли по-добре да се научи без , а после да си купува каквото ще .. днес ще научиш някой да разчита на автоматичното спиране и утре ще чака колата сама да спре или да разпознае знака или ограничението.

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 12 часа, The Best Forman написа:

Не съм наясно , защо трябва да се обучава някой със системи за сигурност .. не е ли по-добре да се научи без , а после да си купува каквото ще .. днес ще научиш някой да разчита на автоматичното спиране и утре ще чака колата сама да спре или да разпознае знака или ограничението.

Не се обучават на тях, а минават теория какво правят и как работят. Поне аз така разбрах от статията. Иначе излиза, че ги учат да карат и да гледат Инстаграм :)

Което според мен е полезно, защото при първия ми сблъсък с кола, която сама си спазва дистанцията, изобщо не знаех какво става и реших, че се развали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле ТОВА как силно ми прилича на тактиката с поскъването на кашкавала и сиренето от "едно време" 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 16 часа, The Best Forman написа:

Леле ТОВА как силно ми прилича на тактиката с поскъването на кашкавала и сиренето от "едно време" 🤣

Това е малоумие за мен, ама кво разбирам аз от винетки 🤔

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.