Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

преди 19 минути, joro-120L написа:

Да бе, то откак е ГСМа има и хендсфри. Сигурно.

Има, само дето бяха с жица - още като смених мобифона с пръвите ГСМ-и (някъв Сименс имах) си имах слушалка с микрофон за него. После имах последователно два служебни Самсунга и личен Ериксон - всичките ги бях оборудвал със същите жици. А сега вече ползвам блутут връзката с колата и не си слагам банан в ухото 🙂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Logrus написа:

Има, само дето бяха с жица  имах слушалка с микрофон за него.

Обърках го с блутута на колата.:(

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почти толкова идва и фар Hella за Октавия 1 (25 годишна кола) с ксенон. Оборудван, без лампи само... 

1Z1941015G - фар - 1794 лева

7L6941329B - ел. модул за ксенонов фар - 690 лева

• Несъгласие 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, zloQQ написа:

Почти толкова идва и фар Hella за Октавия 1 (25 годишна кола) с ксенон. Оборудван, без лампи само... 

1Z1941015G - фар - 1794 лева

7L6941329B - ел. модул за ксенонов фар - 690 лева

Бах... Като взех Пасата разъквах в Аутодока. Най-скъпия беше 180лв. А фара е бая натупан. Реглажи, матрикси, завиваници...

преди 45 минути, Izolini написа:

Каско?

Абе има, ама има и друг демидж. Па схемата нещо беше (ако помня правилно), че щета без протокол не може да надвишава 10% от застрахователната. Нещо от сорта.

А тя колата е към 20К сигурно...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не знам застраховател,които ще плати нов оригинален фар на 10 годишна кола винаги търсят най-евтиния китайски аналог

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, sauber написа:

Абе има, ама има и друг демидж. Па схемата нещо беше (ако помня правилно), че щета без протокол не може да надвишава 10% от застрахователната. Нещо от сорта.

А тя колата е към 20К сигурно...

От Булстрад на ДеБелия Варел ми сложиха чисто нов фар (не е VAG, Mitsubishi пише на него) и пребоядисване на преден капак без протокол. Пича от сервиза каза, че фара е бил малко над 4 камъка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е много добре но ако цената премията се запази повечето при изплащане на такава щета вдигат цената за следващата година 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

У нас още схемата "не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да е зле" или по друг начин казано "да гепим клиента от другите" още е водеща. За нови клиенти няма оскъпяване. 2023 в Булстрад. 2024 в Армеец, после в ДЗИ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 10 часа, skodafen написа:

Аз не знам застраховател,които ще плати нов оригинален фар на 10 годишна кола винаги търсят най-евтиния китайски аналог

В случая ще е по експертна оценка. Колата даже не е в България  :)

Преди 9 часа, Izolini написа:

От Булстрад на ДеБелия Варел ми сложиха чисто нов фар (не е VAG, Mitsubishi пише на него) и пребоядисване на преден капак без протокол. Пича от сервиза каза, че фара е бил малко над 4 камъка.

Булстрад са мега зле от 3-4г. Зачеркнал съм ги. Гледам всичко да е Алианц, с дребни изключения. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, sauber написа:

В случая ще е по експертна оценка. Колата даже не е в България  :)

Булстрад са мега зле от 3-4г. Зачеркнал съм ги. Гледам всичко да е Алианц, с дребни изключения. 

И аз не съм очарован от тях, преди години работехме основно с Армеец и малки изключения Алианц. Зпочнахме да вземаме коли на оперативен лизинг, които бяха в Булстрад, но да кажем за нови коли бяха ok. Едната ми е застрахова там от нова, така я взех и не съм го прекъсвал, но са стиснати, за стари коли. От лично наблюдения Армеец, Алианц и ДЗИ, другите са компромис, а има и едни супер пробити, дето и гражданска не си правя при тях, независимо че при тях може (но не винаги) да е по-евтино.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата я купих застрахована в Булстрад, беше си със заведени щети. Вече е в ДЗИ, всички други коли са ми в Армеец.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.