Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

преди 17 минути, The Best Forman написа:

Мен са ме снимали последно на Хемус с +12 преди 5 години и тогава резултата беше -50 .. принципно в града са завишени глобите и или са те снимали с по-малко , или са били "милостиви".

Беемвиста беше виновен тогава , беше се насветкал и ние по него... :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, sauber написа:

Ми Ице, Лекс не го отворих, ама там пише каквото пише и в сайта на МВР и Агенцията по безопасност на движението  - 30-40 - 400 лв.

Предишни имаш ли? Да не си бил с 21-30, но да си влязъл в хипотезата на ал. 4?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, maxrpm написа:

Беемвиста беше виновен тогава , беше се насветкал и ние по него... :(

Ай на тебе се БМВ -истите са ти виновни 🤣

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако превишението си го отчел по километраж, не забравяй, че има % грешка в твоя полза. Реалната ти скорост вероятно е била до 30км/ч над ограничението или дори малко над да е била, във всички фишове които съм виждал, слагат и възможен % отклонение на радара и приспадат ~3км/ч също в твоя полза. Та вероятно си влязъл в границата 20 до 30 км/ч превишение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно е имало "парти" на оковръстното. Колега са го снимали вчера за 14км над ограничението, днес фиш/честитка през Е-говърмънт 50лв. Заложен толеранс само 3%...

"Нарушението е установено с АТСС CORDON M2 след приспаднат толеранс от 3 %"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, The Best Forman написа:

Ай на тебе се БМВ -истите са ти виновни 🤣

Винаги БМВ-тата са виновни 😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, sando2 написа:

Винаги БМВ-тата са виновни 😂

Шкода клуба спи, аз си гледам BMW та , не са лоши коли ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 10 часа, Izolini написа:

Предишни имаш ли? Да не си бил с 21-30, но да си влязъл в хипотезата на ал. 4?

Тц. Последния ми фиш е 21ва и е извънградско. 

Преди 10 часа, ghost_rider написа:

Ако превишението си го отчел по километраж, не забравяй, че има % грешка в твоя полза. Реалната ти скорост вероятно е била до 30км/ч над ограничението или дори малко над да е била, във всички фишове които съм виждал, слагат и възможен % отклонение на радара и приспадат ~3км/ч също в твоя полза. Та вероятно си влязъл в границата 20 до 30 км/ч превишение.

Като видях камерата погледнах километража и видях 122. Така че вероятно съм в тая граница - 20-до30. Но момента, в който виждам камерата не е момента, в който ме снима. Тя си пердаши на 70-80 метра. 

Преди 9 часа, BlackSpot написа:

Явно е имало "парти" на оковръстното. Колега са го снимали вчера за 14км над ограничението, днес фиш/честитка през Е-говърмънт 50лв. Заложен толеранс само 3%...

"Нарушението е установено с АТСС CORDON M2 след приспаднат толеранс от 3 %"

Партито ще се засилва. Пари няма в държавата, а това е лесен и бърз метод за изкарване. Иначе да, с Кордона снимаха :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, sauber написа:

Като видях камерата погледнах километража и видях 122. Така че вероятно съм в тая граница - 20-до30. Но момента, в който виждам камерата не е момента, в който ме снима. Тя си пердаши на 70-80 метра.

В Кат , при едно плащане преди 5 год, ми казаха - Момче , ако ти си видял една камера, сигурно е , че преди това тя е видяла теб! :)

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко от серията "Аз пия, тях ги хваща!" Отивам до Еконта , за да си взема кабела за новата кола, давам книжка , всичко ок. Пича вика 

- Ама тая пратка , не е за вас!

- Спокойно , ще си я платя, знам какво е , не е проблем.

- Ама , аз сега , как да ви я дам?

- Звънни на получателя , да ми позволи да я взема!

При което , пича звъни , телефона ми звъни в джоба , изваждам го , пича продължава да звъни и му викам - Ама ти честно ли ?!? Вика , да бе , вдигни !!! :D :D :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Моджо написа:

Христос воскресе!

Воистина воскресе! Здраве и късмет на всичкото форум.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гугъл плей ми предлага ИИ , дето да чете вместо мен .. не знаех , че толкова са модернизирали четенето :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 15.04.2025 г. at 5:55, sauber написа:

Тц. Последния ми фиш е 21ва и е извънградско. 

Партито ще се засилва. Пари няма в държавата, а това е лесен и бърз метод за изкарване. Иначе да, с Кордона снимаха :)

Във връзка с тоя ми казус дето няма глоба 200 лв. - има. И тя е както предположи Ицето за повторност. И тука обаче изпадаме в следния казУс. Ми повторност при мен няма. ОБАЧЕЕЕЕЕЕ при автомобила има. Автомобила е сниман със същото нарушение на 19.04.2024г. Което е почти 1г. преди да бъде моя собственост. Ма нищо, те си бухат една повторност, да има да захлебат. Което сега ме амбицира зловещо, при всички положения ще жаля фиша, след което ще има и осъдително за разноски ако ситуацията го позволява.

Между другото ще жаля и един акт. На входа на Търново ме спряха. Бил съм изпреварил неправилно някъде си. Дойде един цивилен полицай, който ме бил видял и подписа акта като свидетел. Случката е 12-13км. преди спирането. Даже гордо ми каза "Не си давай парите за адвокат", докато ми показваше снимка на Пасата на...телефона си :D Пълни шмайзери. Между другото момчето си беше с личния автомобил. Което е...кво да кажа...

Чисто за инфо да знаете - Макар да имам съставен АУАН, както и ел. фиш, който ми е връчен, на този "портал" - https://e-uslugi.mvr.bg/services/obligations не излиза абсолютно нищо. Което не че е точно изненада де. Още повече като видиш как е кръстена секцията в линка от някой, който има "ам токинг пърфикт инглиш" "obligations". 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От една страна е похвално , докато почиваш да осъществяваш контрол , от друга , що не го ошамари за дето използва телефон докато управлява МПС .. а за Пасата - нормално .. правим застраховка на неудушевени предмети , що да не ги считаме и за системни нарушители , нищо че си е сменил собственика :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, The Best Forman написа:

От една страна е похвално , докато почиваш да осъществяваш контрол , от друга , що не го ошамари за дето използва телефон докато управлява МПС .. а за Пасата - нормално .. правим застраховка на неудушевени предмети , що да не ги считаме и за системни нарушители , нищо че си е сменил собственика :)

Не почиваше. Бяха изкарали всички да го играят "скрити патрули".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, sauber написа:

Което е почти 1г. преди да бъде моя собственост. Ма нищо, те си бухат една повторност, да има да захлебат. Което сега ме амбицира зловещо, при всички положения ще жаля фиша, след което ще има и осъдително за разноски ако ситуацията го позволява.

Преди много години ми донесоха на крака снимка на служебна кола от камерата на ШЕЛ Пловдив. На което аз гордо им представих договор за продажба от преди датата на снимката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 15 часа, sauber написа:

...

Чисто за инфо да знаете - Макар да имам съставен АУАН, както и ел. фиш, който ми е връчен, на този "портал" - https://e-uslugi.mvr.bg/services/obligations не излиза абсолютно нищо. Което не че е точно изненада де. Още повече като видиш как е кръстена секцията в линка от някой, който има "ам токинг пърфикт инглиш" "obligations". 

Въпросният портал не съобщава и за невръчени фишове и друг вид задължения, каквато всъщност му беше и основната идея, доколкото си спомням - човек да може да провери за наличието на такива задължения, за които не е бил информиран, като при самата проверка на сайта уж трябва да се осъществява и връчването им.

Преди доста време бях направил такава проверка за себе си в този портал, при което не излезе информация за никакви нарушения и задължения. Само няколко дни по-късно след тази проверка ме беше спрял патрул на улицата, който ми връчи ел. фиш излязъл почти година преди това (но който преди това не е бил регистриран явно в портала).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ползвайте

Система за Сигурно Електронно Връчане

https://edelivery.egov.bg/Tickets/Inbox

Там ще намерите всички административни актове на Ваше име.

Входа в системата е с ЕГН и КЕП.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, Peter_CLX написа:

Въпросният портал не съобщава и за невръчени фишове и друг вид задължения, каквато всъщност му беше и основната идея, доколкото си спомням - човек да може да провери за наличието на такива задължения, за които не е бил информиран, като при самата проверка на сайта уж трябва да се осъществява и връчването им.

Преди доста време бях направил такава проверка за себе си в този портал, при което не излезе информация за никакви нарушения и задължения. Само няколко дни по-късно след тази проверка ме беше спрял патрул на улицата, който ми връчи ел. фиш излязъл почти година преди това (но който преди това не е бил регистриран явно в портала).

За невръчените стана ясно две-три седмици след като го пуснаха. Което е яко безсмислено. Разбира се това не е изненада.

преди 5 минути, РусенскоВарено написа:

Ползвайте

Система за Сигурно Електронно Връчане

https://edelivery.egov.bg/Tickets/Inbox

Там ще намерите всички административни актове на Ваше име.

Входа в системата е с ЕГН и КЕП.

А не, така съм си добре  😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, sauber написа:

А не, така съм си добре  😁

Аз съм направил комбинация - на мейл ми идва съобщение какво имам за получаване в ССЕВ. Дали ще си го получа, когато вляза в системата си е отделен въпрос.

Не че системата не е тотално оак...мазана! Преди няколко месеца на мейла на една от фирмите, които представлявам, дойде съобщение за фиш на МПС. Само че то е регистрирано на една от фирмите, които представлява съдружника ми 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Izolini написа:

Аз съм направил комбинация - на мейл ми идва съобщение какво имам за получаване в ССЕВ. Дали ще си го получа, когато вляза в системата си е отделен въпрос.

Не че системата не е тотално оак...мазана! Преди няколко месеца на мейла на една от фирмите, които представлявам, дойде съобщение за фиш на МПС. Само че то е регистрирано на една от фирмите, които представлява съдружника ми 🤣

Интересното е, че до тоя момент не бях получавал от прословутите известия. А сега ми дойде и на вайбъра и на мейла. "В четата има предател" 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, sauber написа:

Интересното е, че до тоя момент не бях получавал от прословутите известия. А сега ми дойде и на вайбъра и на мейла. "В четата има предател" 🤣

Като си регистрирал Пасата в кат, вероятно си ги написал в заявленията. В бланките има полета за такива данни. За имейла може и да не ти кажат нищо ако го оставиш празно, но за телефон мисля че държат да има.

Аз си пиша всичко, защото предпочитам да съм информиран навреме за каквото и да е. Все пак там само получавам информация, без да е официално връчване на фиш или каквото е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.