Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

Бъзика настрана, но аз се хвалех миналата година как следя всичко за колите си, през мобилното банкиране. Бяха ни спрели от тола, защото служебната кола имаше глоба без винетка. И тъкмо показвам и хоп имате честитка за 35 лева с отстъпката. Поне беше удобно, банката сложила бутон плати и нищо не пишеш, парите директно ги дръпна от сметката. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, ghost_rider написа:

Като си регистрирал Пасата в кат, вероятно си ги написал в заявленията. В бланките има полета за такива данни. За имейла може и да не ти кажат нищо ако го оставиш празно, но за телефон мисля че държат да има.

Аз си пиша всичко, защото предпочитам да съм информиран навреме за каквото и да е. Все пак там само получавам информация, без да е официално връчване на фиш или каквото е.

Никога не си давам контакт по държавните структури, освен ако нямам пряк интерес. А такъв нямам. Кат цяло живея на принципа "Нищо не искам от държавата, не искам и тя да иска нещо от мен" :D 

За сега ми се получава отлично :)

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, ID A написа:

Бъзика настрана, но аз се хвалех миналата година как следя всичко за колите си, през мобилното банкиране. Бяха ни спрели от тола, защото служебната кола имаше глоба без винетка. И тъкмо показвам и хоп имате честитка за 35 лева с отстъпката. Поне беше удобно, банката сложила бутон плати и нищо не пишеш, парите директно ги дръпна от сметката. 

Не че е много общо, но на ТОЛ-а системата е по трагична и от катаджийската. По-миналото лято ми вдигат палка (първи и последен път им спирам). Вика ми, че съм без винетка. Аз преди 2 месеца съм купил годишна. Отиваме в баничарката да гледаме къде са ме снимали без винетка на изхода на София (спират ме до Варна). Аз съм със сива Шкода Супърб с номер СВ, човека ми показва снимка на черна S класа с номер СА. И ми вика "Ми то грешка някаква". А системата им чете номера ми и им свири да ме спрат. И за това повече няма и да им спра. Винетка си купувам годишна дни преди да ми изтече текущата. Нямам работа да говоря с тях.

• Несъгласие 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.