Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

Правилно си звъннал на 112, но е трябвало да наблегнеш на "предпоставка за ПТП". Понякога помага :)

Иначе, за такива паметници, правилния адресат е общината. За съжаление в момента както в Столична Голяма Община, така и в община Витоша, цари пълно безхаберие! Не мога да коментирам другите, но дано в твоя квартал да правят нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, C2H5OH написа:

А да питам, кога са се активизирали точно? Звънях на 112 и докладвах зарязан стърчащ автомобил пред нашия вход. Казаха ми, че един месец след като му изтече прегледа евентуално можело да дойдат и да залепят стикер. Та за това ми беше въпросът по-горе.

Чакай си. И като му залепят стикер, единственото нещо, което ще се промени е, че ще има един жълт стикер на предното стъкло. Но все така ще си е там.

преди 19 минути, PRR написа:

Иначе, за такива паметници, правилния адресат е общината. За съжаление в момента както в Столична Голяма Община, така и в община Витоша, цари пълно безхаберие! Не мога да коментирам другите, но дано в твоя квартал да правят нещо.

Във всичките е същото. Да не кажа, че въобще из цяла България е това.

Пред нас (големичък паркинг) е пълно с паметници. Поне едно 10-12 автомобила. И не са помръдвани от по 2-3г. Подавал съм сигнали през годините, никой нищо не е направил по въпроса. Съответно съм спрял. Смисъл няма. Даже не знам дали са им живи собствениците...
А това е една от първите мерки, които трябва да се натегне. Щото тия 10-12 автомобила правят така, че другите 10-12 да спрат не където трябва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, C2H5OH написа:

А да питам, кога са се активизирали точно? Звънях на 112 и докладвах зарязан стърчащ автомобил пред нашия вход. Казаха ми, че един месец след като му изтече прегледа евентуално можело да дойдат и да залепят стикер. Та за това ми беше въпросът по-горе.

Това е псевдо активност , Мише .. тука всичко пепеляк в очите ;)

• Объркан съм 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те ги събират само, когато има "акция"-по новините, събират няколко коли, отчитат дейност и след това се забравя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, sando2 написа:

Те ги събират само, когато има "акция"-по новините, събират няколко коли, отчитат дейност и след това се забравя.

Не е баш тъй .. в ливадите през ден обикалят гадовете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Старите само им лепят стикери и се надяват собствениците да се погрижат, а те я са живи, я не. Или пък въобще не разбират, че трябва да си поемат отговорността, но от общината избягват да ги събират, защото от тях пари няма да изкарат и си остават само със стикерите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.