Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

преди 5 минути, joro-120L написа:

Мацката ме изкефи когато свали на трета... и после 4та.:) Карачка е!  В началото, и на 20:22 от клипа.

Епа тя си каза - гледам да си не изпусна колата отпред. Аз още не съм включвал 5та и 6та. Виж каква е луда, много кефи. Готова е да тръгне навсякъде с него! :) Зеленото е боядисвано с кеф, то и количката на таблото и тя е боядисана с трабанта , маи...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, maxrpm написа:

Епа тя си каза - гледам да си не изпусна колата отпред.

Те много хора гледат да не си изпуснат колата отпред, но трябва да знаеш "как", Саше.

Просто казано - хареса ми как работи със скоростите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, joro-120L написа:

Те много хора гледат да не си изпуснат колата отпред, но трябва да знаеш "как", Саше.

То затова 120 ката ми прави усмивка. Връщаш 3та и някъде на 110 , след като си изпреварил 2-3 лъскачки пак си зад нея , все едно сте си заедно тръгнали... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, maxrpm написа:

Зеленото е боядисвано с кеф, то и количката на таблото и тя е боядисана с трабанта , маи...

Днес е 24 май. Поне на тази дата се постарай. 🧑‍🎓

Преди 1 час, joro-120L написа:

Зеленото е "откраднато" от Шкода vRS. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, joro-120L написа:

Днес е 24 май. Поне на тази дата се постарай. 🧑‍🎓

Аааа , мани , откакто Боре , Гената и Марто ми биха канчето за това й, й слагам само на думата майна, дори и да знам че трябва да се напише така.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.