Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

преди 5 минути, joro-120L написа:

Мацката ме изкефи когато свали на трета... и после 4та.:) Карачка е!  В началото, и на 20:22 от клипа.

Епа тя си каза - гледам да си не изпусна колата отпред. Аз още не съм включвал 5та и 6та. Виж каква е луда, много кефи. Готова е да тръгне навсякъде с него! :) Зеленото е боядисвано с кеф, то и количката на таблото и тя е боядисана с трабанта , маи...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, maxrpm написа:

Епа тя си каза - гледам да си не изпусна колата отпред.

Те много хора гледат да не си изпуснат колата отпред, но трябва да знаеш "как", Саше.

Просто казано - хареса ми как работи със скоростите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, joro-120L написа:

Те много хора гледат да не си изпуснат колата отпред, но трябва да знаеш "как", Саше.

То затова 120 ката ми прави усмивка. Връщаш 3та и някъде на 110 , след като си изпреварил 2-3 лъскачки пак си зад нея , все едно сте си заедно тръгнали... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, maxrpm написа:

Зеленото е боядисвано с кеф, то и количката на таблото и тя е боядисана с трабанта , маи...

Днес е 24 май. Поне на тази дата се постарай. 🧑‍🎓

Преди 1 час, joro-120L написа:

Зеленото е "откраднато" от Шкода vRS. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, joro-120L написа:

Днес е 24 май. Поне на тази дата се постарай. 🧑‍🎓

Аааа , мани , откакто Боре , Гената и Марто ми биха канчето за това й, й слагам само на думата майна, дори и да знам че трябва да се напише така.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Кобрата на Пугачов с камион", "Шофьор се готви за космонавт" и "Установка Patriot, маскирана като влекач" са някои от коментарите в нета. Входът на Пловдив откъм Голямоконарско шосе остана блокиран, заради тежкотоварен камион на строителна фирма „Пътища“ АД.

kurioz-am.jpg.5b93d4f354f91e4edc5a45099c835b25.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За това се изисква особен вид талант ! 😮😮 Тоя определено не е минал от там с 40.. 😛 

P.S. Тоя , вашия град , още ли го ремонтират ,бре? Траките , по - бързо са го построили ?!? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, maxrpm написа:

Тоя , вашия град , още ли го ремонтират ,бре? Траките , по - бързо са го построили ?!? :)

Не съобразих да уточня. Това е входа към Пловдив от АМ Тракия. Първата отбивка, която хващат софиянци, когато идват на Първенец. Сега правят ремонт на магистралата и камиона сигурно е от там. Станало е към 2 часа след полунощ. Доколкото знам, ремонтът на магистралата е денонощен, за да приключат по-бързо. Шофьорът бил с леки охлузвания и много изплашен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, joro-120L написа:

... Шофьорът бил с леки охлузвания и много изплашен.

Така е първите дни на нова работа, после се свиква ! :D :D :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, joro-120L написа:

Не съобразих да уточня. Това е входа към Пловдив от АМ Тракия. Първата отбивка, която хващат софиянци, когато идват на Първенец. Сега правят ремонт на магистралата и камиона сигурно е от там. Станало е към 2 часа след полунощ. Доколкото знам, ремонтът на магистралата е денонощен, за да приключат по-бързо. Шофьорът бил с леки охлузвания и много изплашен.

Знака е достатъчно високо, тоя е бил с вдигнат леген!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, Izolini написа:

Знака е достатъчно високо, тоя е бил с вдигнат леген!

Да. Но как се вдига сам, не знам. Остава и да е забравил да го пусне.

И не го е усетил, видял на огледалата. И центъра на тежестта се измества по-високо. Камиона става нестабилен. Може и непосредствено преди знака да се е вдигнал и да няма време за реакция ... Ама, като го гледам, доста е карал с вдигнат леген. Брулил е и дървета. Има клони по шасито. Новобранска му работа.

Няма ли някаква сигнализация и заключване на легена. На ЗиЛ самасвал знам как става. Т.е. не може да стане. :)

В нета има такива клипчета и много съм се чудил как е възможно това. Посред бял ден с вдигнат леген. Отнасят и надлези, късат легени и т.н. Сега вече и в Бг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, joro-120L написа:

...На ЗиЛ самасвал знам как става. Т.е. не може да стане. :)

....

На ЗиЛ -а легена не се ли заключваше ръчно с една "манивела" над резервоара отляво?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, joro-120L написа:

Няма ли някаква сигнализация и заключване на легена. На ЗиЛ самасвал знам как става. Т.е. не може да стане

Сигнализация има, но камиона тръгва с вдигнат леген, за да "изтръска" товара. При "асфалтаджийските" е още по-комплицирано - те са с махнати задни греди (там се подпират валяците на асфалтополагача и бутат камиона за гумите) и повечето са със спряна сигнализация за вдигнат леген, защото ги дразни да пищи 10 минути докато сипват малко по малко в бункера.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, The Best Forman написа:

На ЗиЛ -а легена не се ли заключваше ръчно с една "манивела" над резервоара отляво?

Точно така, Гена. Механично заключване. Шофьорът само си отваря вратата и бута манивелата, без да слиза от кабината.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен, не го е забравил, ами нарочно го е оставил вдигнат, но не е съобразил, че по маршрута си ще мине през такова препятствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, ghost_rider написа:

Според мен, не го е забравил, ами нарочно го е оставил вдигнат

Друг път няма така да прави.

Ще икономиса нафта ли, като не го пусне. На клипчета в нета съм гледал, заснето от видеорегистратор, на магистрала с вдигнат леген и шпори здраво... и бум в надлеза. Там каква е логиката да кара така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, joro-120L написа:

Друг път няма така да прави.

Ще икономиса нафта ли, като не го пусне. На клипчета в нета съм гледал, заснето от видеорегистратор, на магистрала с вдигнат леген и шпори здраво... и бум в надлеза. Там каква е логиката да кара така.

Аз също съм гледал подобни клипове. Логика не търси. Например може да е решил да не го пуска, защото отива да мие легена и трябва пак да го вдига, знам ли какво си мисли...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.