Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

При пръскалки за фаровете, винаги има и датчик за ниво. При Шкодите се появява предупреждение при 1л останала течност. И тогава автоматично се изключва помпата за фаровете. Иначе са на едно и също ниво. Плюсът на пръскалките, е че вървят с много по-голям резервоар за течност. 5л при нормално 2л.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, ID A написа:

При пръскалки за фаровете, винаги има и датчик за ниво. При Шкодите се появява предупреждение при 1л останала течност. И тогава автоматично се изключва помпата за фаровете. Иначе са на едно и също ниво. Плюсът на пръскалките, е че вървят с много по-голям резервоар за течност. 5л при нормално 2л.

Не са на едно ниво, поне при О1. Сменях основната помпа, че беше на умирачка и разгледах казана. И да обема е доста по-голям. 3л. срещу 5,5л. Имам и датчик за ниво, но изобщо не работи така както казваш. Помпата за пръкалките на фаровете продължава да си работи и при светеща индикация за ниско ниво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, ghost_rider написа:

Помпата за пръкалките на фаровете продължава да си работи и при светеща индикация за ниско ниво.

Знаеш къде живея, ела да спрем това раково образование, плюс тъпата , дразнеща индикация. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, maxrpm написа:

...раково образование........

ОбразУвание ве Сашеее. Ей не го научих те тоя български език 😂😂😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, C2H5OH написа:

ОбразУвание ве Сашеее. Ей не го научих те тоя български език 😂😂😂

ееееее, изядохте ме с това Й , да му се не знае ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, maxrpm написа:

Знаеш къде живея, ела да спрем това раково образование, плюс тъпата , дразнеща индикация. :)

Не, благодаря! Аз течност за чистачки използвам толкоова рядко, че зареждам 1 път преди зимата и забравям. Дори и да не измия цялата кола, си мия стъклата с шише с вода и гъба. А индикацията хич не ми пречи, дори се радвам, че я има, все пак колата няма кой знае колко екстри, че да ги махам/изключвам. Дори съм си добавиял няколко, да ми е по-приятно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ghost_rider написа:

все пак колата няма кой знае колко екстри, че да ги махам/изключвам. Дори съм си добавиял няколко, да ми е по-приятно.

Габровец .. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, ghost_rider написа:

Не са на едно ниво, поне при О1. Сменях основната помпа, че беше на умирачка и разгледах казана. И да обема е доста по-голям. 3л. срещу 5,5л. Имам и датчик за ниво, но изобщо не работи така както казваш. Помпата за пръкалките на фаровете продължава да си работи и при светеща индикация за ниско ниво.

Пишат си тука хората просто! При мен на о3 си работеха пръскалките дори в резерва, а казанчето е под 4л! Със заводски ксенон и комби ми е октавията! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, b3lq7a написа:

Пишат си тука хората просто! При мен на о3 си работеха пръскалките дори в резерва, а казанчето е под 4л! Със заводски ксенон и комби ми е октавията! 

Не разбра ли, че всичко са опции в VCDS , ако колата ти е преди 2019 кабела е 100лв , ако е след 2019 е 200лв в склад 66 . Няма логика, всичко е двуичен код.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, ghost_rider написа:

На Фабия 1 са. И при ниско ниво спира да работи тази за фаровете.  Същото трябва и да е при тебе, иначе помпата ще работи на сухо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.