Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

преди 19 минути, Izolini написа:

Някой знае ли дали през компютъра може да се променят разстоянията, на които реагират датчиците на парктроника?

Не.

преди 19 минути, axel написа:

Познат си е взел Кодиак Рс, надниквам вътре и гледам на волана надпис Шкода, вместо емблемата. Стори ми се много грозно. Всички нови Шкоди ли са така?

Май да :( Това им е новото лого :( - ЦЪК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Izolini написа:

Някой знае ли дали през компютъра може да се променят разстоянията, на които реагират датчиците на парктроника?

https://www.google.com/search?client=firefox-b-e&channel=entpr&q=vcds+parktronic+proximity

Kaто гледам , няма много опции .. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, PRR написа:

С рибарска корда , го свалям за миг , както и това на задния капак . :) С тея дръжки на вратите от хладилник Саратов II , според мен Шкода започват да копират СССР ...

image.png.c1fee59949d89868bcd0fbd79cbbd629.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Говоря за логото на волана, което е вградено/вдлъбнато в еърбега, няма как да го махнеш с рибарска корда. Дори да го махнеш, ще стане още по-грозно.

Преди 1 час, PRR написа:

Жалко, емблемата е толкова готина. По капаците както и да е, но на волана… :( 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, axel написа:

Говоря за логото на волана, което е вградено/вдлъбнато в еърбега, няма как да го махнеш с рибарска корда. Дори да го махнеш, ще стане още по-грозно.

Имам някакво чувство , че воланите от други Шкоди , ще удвоят цената си на старо , не знам защо... :) това е малко като с тея фарове image.png.8743d9d6e7d6f755da205e653a535073.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, axel написа:

От както излезе Октавия 4 с този надпис на задния капак ми е "Volvo style Мой"

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Izolini написа:

От както излезе Октавия 4 с този надпис на задния капак ми е "Volvo style Мой"

Смешното е че на VW си има емблема , а за Шкода са дали дизайна на някое друго отделение от детската градина, те тамън се научили да пишат , и написали Skoda ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бяхме модерни едно време.;)

bfac66ba-b06d-4934-89ec-0bb1d6f66bbf.jpg.589976c64e23f8a5d13ef41499cd6922.jpg

7741e25d117a25630d1b7fa0d23bef94.jpg.df57089de2536fee3877a25886a5e1cd.jpg

Имало е такива периоди. Шкода 100/110 и 105/120. Като при 100/110 и 105/120 след 82ра г. са с надписи навсякъде. Само на тасовете имат емблема. При 130/136 е същото, но при тях вече се появява емблема на волана.

На мен също не ми харесва, че са сложили надпис на новите. С емблема е по-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, joro-120L написа:

Бяхме модерни едно време.;)

bfac66ba-b06d-4934-89ec-0bb1d6f66bbf.jpg.589976c64e23f8a5d13ef41499cd6922.jpg

7741e25d117a25630d1b7fa0d23bef94.jpg.df57089de2536fee3877a25886a5e1cd.jpg

Имало е такива периоди. Шкода 100/110 и 105/120. Като при 100/110 и 105/120 след 82ра г. са с надписи навсякъде. Само на тасовете имат емблема. При 130/136 е същото, но при тях вече се появява емблема на волана.

На мен също не ми харесва, че са сложили надпис на новите. С емблема е по-добре.

Да бе , Жорка, не съм забравил това време . Тогава всички желаехме волан от Skoda 130 или от Favorit с фланец , oборотомер и интервал на чистачките ... Иначе че сме изкарали хиляди км с него е факт ... :) Аз от всичко , за което мечтах тогава , нямам само Аполото , защото като бяха 250лв к-кта , аз бях безработен , а сега са 3-4000 лв к-кта ... :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, maxrpm написа:

Тогава всички желаехме волан от Skoda 130 или от Favorit с фланец , oборотомер и интервал на чистачките ...

Ти без оборотомер не можеш ли да караш?

От всичко изброено ми е липсвал интервал на чистачките. А Шкода 100 имаха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, joro-120L написа:

Ти без оборотомер не можеш ли да караш?

От всичко изброено ми е липсвал интервал на чистачките.

Това светкало там , винаги ме е дразнело. И лампата за бензина... веднага секачките, аз си знам че пари нямам, защо и колата да ми го казва.. :) На дългите сигурно все още имам оранжева бленда от подгрев на задно стъкло(по- тъмна е от тая за бензина) , защото от оригиналната синя , нищо не си личеше ...

от Шкода 100 интервала електрически става на 120 , в сам се справих @PRR ми беше написал ако не работи , как да го преработя изцяло с 2Т6551 и 2T3167 .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.