Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Имам въпрос , към хората с две деца и куче. За мен , вие сте герои и заслужавате безкрайно уважение. Закарах една съседка до златните мостове в тая жега , да не гони рейса с 2 раници , 2 деца и куче. На тръгване притеснението ми беше че нямам детски седалки, камоли пък две. За 17 км на всички ни се скъсаха нервичките. Не съм вдигал повече от 50км/ч по завойте. Бебето реве , пищи , скача по седалката , сестра му лежи , мрънка и тя че и се е надула главата , бога ми , към края на пътя 2-3 пъти казах "Каролина , обърни се и заший 2-3 шамара на сестра си , поне да знае за какво реве!" От всички , най - спокойно беше кучето! Хора , за мен вие сте герой! Кажете ми , как го издържате това ?

Публикувано

Ни 2 деца имам, ни куче. Ама да ти кажа - някой и теб те е издържал...някак си. Кръговрат 🍻

Публикувано

Аз си бях кротко дете , само питах - стигнахме ли вече .... 3ма човека в 120ка се качват на Боровец на бунгала и тате кара на висока предавка да "пести" бензин , сещаш се какво е. Тогава за сефте разбрах как мирише на съединител, тоест на пари ... :)

Публикувано

А, лесна работа това с децата - 2 Диазепама за тях 😈и 2 Викодина за мен и стават едни тихички и кротички 🤣 А кучето - моя пес е пич и си трае.

А реално рецептата е съвсем различна - роди си 1-2 деца и нещата ще ти се получат естествено. Кучето е бонус 🙂

Публикувано

преди 6 минути, Logrus написа:

А, лесна работа това с децата - 2 Диазепама за тях 😈и 2 Викодина за мен и стават едни тихички и кротички 🤣 А кучето - моя пес е пич и си трае.

А реално рецептата е съвсем различна - роди си 1-2 деца и нещата ще ти се получат естествено. Кучето е бонус 🙂

Не съм фен на наркотиците, пробвал съм Викодин , веднъж , но ме прави дроб сърма. ;) Той песа си мълчеше , даже Ани вика ей тука до него ще си сложа раницата , вдигам я тя 100 кила , викам Ани , ти луда ли си тука ще премажеш животинката !!! И я сложих в багажника.

Публикувано

Четеш до средата. 

Пояснявам, че първото изречение си е чист майтап.

И аз бях като теб, дразнех се на детският шум, но после се сдобих с два броя собствени деца и нещата се промениха. Че и куче си взех даже, а мисля и за второ, още по-голямо.

И да, раниците тежат, особено като си с малки деца. Стига ти да им вземеш по бутилка с вода и по някоя дрешка резервна и килцата се трупат.  

• Одобрявам 1
Публикувано

E , aз затова предложих да я закарам, гледам Ани 50 кила с раниците и ми стана кофти , викам в тая жега ще изпукат и кутрето трябва да трамбова ... За първото изречение се шегуваме, разбира се и аз никога не съм виждал роднина да дава на детето си да си топне пръста в чашата с ракия , това никога не е ставало. :)

Деца не искам , раждането е лесно , но после когато майка им се окаже боклук , го ядеш цял живот , което не е оферта. Аз съм добричък и хората лесно ми се качват на главата ...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.