Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
преди 6 минути, zloQQ написа:

На мен втория вариант ми допада повече. Ама ако ти е голям спирачния диск отзад, можеш и по-отворените да метнеш на каляската.

На мене затова ми харесват №1, че са по-отворени.

Публикувано

Номер едно от мен.

Публикувано

3 😁

Screenshot_2025-11-10-23-50-31-100_com.android.chrome-edit.jpg

• Объркан съм 1
Публикувано

Черна Жанта на черен фон ... Идеалка 🤪

• Несъгласие 1
Публикувано

Моята гледна точка е малко по-нестандартна. Освен визия, аз гледам самата джанта да е лесна за почистване и измиване. Това почти автоматично изключва джанти, които са като паяжина с много, тънки и гъсти спици и т.н. Предпочитам по дебели спици и по-отворени джанти, за да може да себръкне да се почисти. Също не си падам по черни джанти. Компромисен вариант ми е комбинация от черно с полиран алуминий. При такава конфигурация, мръсотията дори и да не е отмита, се забелязва по-трудно, но мен пак си ме дразни.

Та, след дългото лирично отклонение, N1 са по-близки до моите предпочитания. N2, трябва да ги чистя с четка за зъби между спиците или да гледам как са матирали, защото както знаете, феродовия прах се натрупва и само с безконтактно или шампоан и водоструйка не може да се отмие.

Публикувано
преди 1 минута, PRR написа:

Черна Жанта на черен фон ... Идеалка 🤪

Не е черна 19ка стоманена е ама не знам защо тук не се вижда 😂 грешка черна е ама на бял фон Джанти Alcar Stahl Alcar Stahl R19 5X112 8J ЕТ45 57.1 #406190 - ProGumi https://share.google/qGAdE8x0cFZTvWgEN

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.