Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

На 1,9 tdi 105 bhp c DSG да му сложиш такива валяци значи почти да му убиеш ускорението. Което и сега от 0 до 100 се мери ако не с календар, то с часовник с кукувичка.

Публикувано
преди 2 минути, Izolini написа:

На 1,9 tdi 105 bhp c DSG да му сложиш такива валяци значи почти да му убиеш ускорението. Което и сега от 0 до 100 се мери ако не с календар, то с часовник с кукувичка.

Е след като мина през Пепи върви повече

Публикувано
преди 4 минути, Izolini написа:

1,9тди е звяр без наморник приятелю , зависи с кои обувки съм излязъл ... 

Публикувано
преди 1 минута, Mirrko написа:

Е след като мина през Пепи върви повече

Мислех, че е оправял само спирачките. Не съм разбрал, че я е засилвал.

Въпреки това ще се спъне. И разхода ще скочи с половин литър.

Публикувано

Така е, има 18" на О2 РС заводски! Изглеждат добре на колата и изпълват арките на калниците. Но ти трябват ниско профилни гуми и увеличаваш риска от повреди по тях. Сашо е дал линк с точно с такъв пример, ама явно не е дочел обявата. 3 перфектни джанти и една умряла в дупка... Според мен, 17" при нашите пътища са "златната среда". Хем добре изглежда колата, хем вози комфортно, хем не пускаш джанта/гума във всяка дупка.

Публикувано
преди 1 минута, maxrpm написа:

1,9тди е звяр без наморник приятелю , зависи с кои обувки съм излязъл ... 

1,9 тди е звяр С намордник. Виж, @Pepino знае как да го свали.

Публикувано
преди 1 минута, zloQQ написа:

Така е, има 18" на О2 РС заводски! Изглеждат добре на колата и изпълват арките на калниците. Но ти трябват ниско профилни гуми и увеличаваш риска от повреди по тях. Сашо е дал линк с точно с такъв пример, ама явно не е дочел обявата. 3 перфектни джанти и една умряла в дупка... Според мен, 17" при нашите пътища са "златната среда". Хем добре изглежда колата, хем вози комфортно, хем не пускаш джанта/гума във всяка дупка.

Дочетох я , пише че не изпуска и цената е супер имат и 4 гуми 2021... Те и мойте са криви , не си мисли че всичко живо е право на струна. :) 

преди 2 минути, Izolini написа:

1,9 тди е звяр С намордник. Виж, @Pepino знае как да го свали.

Моята си беше стоковица и си беше без. Иначе всички знаем как - голямо турбо , 4 големи дюзи и си ти , ама разхода ти отива като на VRS

Публикувано
преди 6 минути, Izolini написа:

Мислех, че е оправял само спирачките. Не съм разбрал, че я е засилвал.

Въпреки това ще се спъне. И разхода ще скочи с половин литър.

Засилването беше отдавна 😁 не е ново

Публикувано
преди 12 минути, maxrpm написа:

Дочетох я , пише че не изпуска и цената е супер имат и 4 гуми 2021... Те и мойте са криви , не си мисли че всичко живо е право на струна. :) 

Снимката на заварената джанта би отказала всеки нормален човек от покупка. Те и за това са на такава цена...

Публикувано
преди 26 минути, zloQQ написа:

Снимката на заварената джанта би отказала всеки нормален човек от покупка. Те и за това са на такава цена...

ooоууу , да много е зле , аз не я бях видял, мислех че е заварена отзад... Ужасна е. Taя снимка е дефиницията на hanging by a thread... Те са 3 джанти и една за резервната гума. 

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.