Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Добре, че  се вижда волана. Иначе, не може да кажеш, къде е предницата и къде задницата.

627718577_26720690157518854_5490480877029685476_n.jpg

Публикувано
Преди 6 часа, sando2 написа:

Добре, че  се вижда волана. Иначе, не може да кажеш, къде е предницата и къде задницата.

Първия ден както дойде. После жълтичкото отпред... А, това явно са го обували наопаки 🤣

Публикувано
Преди 9 часа, sando2 написа:

Бях се влюбил в тая сапунерка. И всъщност е истинската сапунерка. Едно време на Смартовете им викаха така. Но те за разлика от това са направени от метал, не от пластмаса. Даже бях гледал за жената такова. Бяха по 20 00ч лв., нещо такова :)

Публикувано

На това коликче, ако не се лъжа вътрешните дръжки на вратите са едни въженца 😂

Публикувано
Преди 1 час, BlackSpot написа:

На това коликче, ако не се лъжа вътрешните дръжки на вратите са едни въженца 😂

Те и на GT3 RS са 🤪

• Одобрявам 1
Публикувано

Такъв Ситроен Ами видях на живо преди две лета пред стадиона във Велико Търново.

Беше в някакъв сигнален цвят - жълт или зелен. Стори ми се много младежки, футуристичен и пластмасов. Идеален за градско придвижване, но по ми прилича на количка за голф, отколкото на истинска кола.

Публикувано

А някой от вас сядал ли е вътре? Щото аз да......ми май предпочитам пластмасовите седалки на старите трамваи че са по-удобни. И цялото вътре е отлято от едно парче еФтина пластмаса....отврат. И да бяха направили поне един джам да се отваря като хората, ма нъц.

Иначе сигурно е страхотно возило, ама с максимални 45 км/ч е само за придвижване в централните части на града. Специално за София трябва внимателно да избягваш основните булеварди с това нещо, а тогава може пък да не ти стигне смешната батерийка (5.5кВч).

Публикувано
Преди 3 часа, Logrus написа:

максимални 45 км/ч

Не знаех тази подробност - доста разочароващо. Сигурно няма и колани и възд. възглавници. Може и крик да няма. При нужда просто повдигаш с една ръка и с другата сменяш. Ако има резервно колело де. При толкова ограничено място най-вероятно е с дезодорант.

Публикувано

Тази "кола" се кара с книжка за мотопед и от 16 годишни! Какво точно друго очаквате?!?

Между другото, в Италия, в селцата, съм виждал едни френски извращения с 50cc двигатели и пак с две места. Регистрация - мотопед. 

Но, уви, в България искаме да караме поне "7ца", ама за пари като за Трабант ... на старо ;) 

Отделно, че хора, които карат почти 100% в града, могат много добре да оценят предимството на тая "въшка". Да, не става за работа - няма къде да сложиш инструментите и/или материалите. Да, не става за дълъг път - буквално ще те прескачат. Да, не става и да качиш цялото семейство. Но можеш да ходиш САМ на работа, евентуално да закараш детето, при това със значително по-ниски разходи за гориво/енергия и много по-лесно намиране на място за паркиране.

Та, живи и здрави, малката, когато стане на годините, много вероятно да я оборудвам с нещо подобно. Пък вие си пишете, колко е кофти това. 

Публикувано (Редактирано)
преди 43 минути, PRR написа:

Тази "кола" се кара с книжка за мотопед и от 16 годишни! Какво точно друго очаквате?!?

Между другото, в Италия, в селцата, съм виждал едни френски извращения с 50cc двигатели и пак с две места. Регистрация - мотопед. 

Но, уви, в България искаме да караме поне "7ца", ама за пари като за Трабант ... на старо ;) 

Отделно, че хора, които карат почти 100% в града, могат много добре да оценят предимството на тая "въшка". Да, не става за работа - няма къде да сложиш инструментите и/или материалите. Да, не става за дълъг път - буквално ще те прескачат. Да, не става и да качиш цялото семейство. Но можеш да ходиш САМ на работа, евентуално да закараш детето, при това със значително по-ниски разходи за гориво/енергия и много по-лесно намиране на място за паркиране.

Та, живи и здрави, малката, когато стане на годините, много вероятно да я оборудвам с нещо подобно. Пък вие си пишете, колко е кофти това. 

90% от нас ползват колата си през 90% от времето в града  ама не бих се качил на такова нещо,най-малкото от гледна точка безопасност октавията има над 1 метър предница,малко по-малко задница които да поемат удар а в това нещо какво ще го поеме 🤔 е имам и служебен паркинг и място пред нас ама до сега не съм имал проблем с паркирането и в центъра 

Редактирано от Mirrko
Публикувано

Една позната мацка имаше такова. Вратите са абсолютно еднакви - няма лява или дясна. Весела количка е, докато не ти се наложи да я ползваш в софийския трафик. Не за друго, ама 95% от шофьорите са олигофрени. С тази корубка си изначало обречен на незачитане! 45-те километра в час са крайно недостатъчни и не много бързо достигани. Ако си в малко населено място - вероятно е перфектен избор. За тук - просто НЕ става. Определено Дачията (електричката) е доста по-добър избор, макар да е най-ниското стъпало в класацията при електрическите автомобили. Там други недомислици има. Ама...за такива пари - биват, даже бих казал - добре са си :)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.