Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
преди 7 минути, maxrpm написа:

От части и аз съм такъв , кажи ми кога ще сменяш гумите и си дай колата за 1 час , да видим дали ще оцелеят каретата ... Не съм въртял на ужас Fabia III :

Те, закъсня, да беше казъл по-рано, да дам колата, днес смених гумите 😇

Публикувано
Преди 2 часа, sando2 написа:

Ееее, с нови не става с 1.2 , трябват си условия , малко да е мокро , малко да си можеш, малко да не ти пука , макар че на Октавията, още отзад съм с тея от 2020 та , къде ми показаха как се кара :) След време . като изкарам 120ката , ще е с всесезонки, най - евтините, сигурно кумхо, на алуминиеви метеори двойки. Ще ти дам да я караш , забранявам ти да махаш крака от газта и ръката от ръчната... Стига да не я блъснем , де ... :)

Публикувано
Преди 2 часа, sando2 написа:

Kaжи ми поне че си взел гуми XL...

Публикувано

Ето го пича ! : ) :)  не е минал и един ден... Директен delete... 
image.png.1e70e7966f55ce0eb52c86852a9b3caf.png

Публикувано
Преди 7 часа, maxrpm написа:

Кажи му "ОК, ела" и като дойде, му кажи цената е каквато пише на обявата и нито цент по-малко, ако искаш. 😉 

Като ще се ебават с теб и ти ще се ебаваш с тях.

Публикувано
Преди 7 часа, maxrpm написа:

😂😂😂 Може и друго Саше. Кажи му да дойде и излез на кафе. Като ти звънне че е пред вас му кажи, че си ти дават пълната цена и ако иска ше се върнеш от пощата или ше пратиш куриера да си ходи. В много случаи, клиентът вече дошъл няма да се откаже.

Мога да те науча на куп такива английски номера 😂😂😂

Публикувано

Аз пък никога не пускам на нормална цена, винаги обявата излита на "самурайска" и вече имам няколко случая стоката да замине още същия ден без пазарлък. Ако не - има мегдан за пазарлък, има мегдан и за сваляне малко по малко.

Публикувано

Дай му адреса на някой комеди клуб (без да споменаваш, какво заведение е, нали)! И като ти звънне, че е отпред - кажи му да влезе вътре и да разкаже смешката за цената :)

Публикувано

Е, не , това са си някви педерастки номера ся , не трябва да се лъжат хората. Иначе на Ицето пералнята и на Малкия стъклото за Голф 2 ка за 5лв , са два примера за учебник по икономика в УНСС...

Публикувано

На подобен вид тормоз , бях подложен веднъж и аз. Поръчвам си Annihilator - Alice In Hell на плоча от магазин, при което 

- Ето адрес на Спиди. 

- О не не само лична среща.

- Ама аз съм на работа до 20ч, може и с еконт. 

- О не , не е удобно така , аз в Събота съм на лекции и ще дойда до вашия адрес след това. 

- Възпрепятват ме ангажименти в Събота , пратете я с куриер. 

- О не , тогава ще дойда при вас в Неделя! 

При което аз се чудя , тая сваля ли ме или сериозно говори, идва мацката пред нас , започва да се извинява че е закъсняла , дава ми плочата , плащам си я , виждам се после с приятел и той ме светка че тя просто не иска да плаща данъци и да издава касови бележки... За 10лв ддс ударихме големи разговори...

Публикувано
Преди 3 часа, maxrpm написа:

На подобен вид тормоз , бях подложен веднъж и аз. Поръчвам си Annihilator - Alice In Hell на плоча от магазин, при което 

- Ето адрес на Спиди. 

- О не не само лична среща.

- Ама аз съм на работа до 20ч, може и с еконт. 

- О не , не е удобно така , аз в Събота съм на лекции и ще дойда до вашия адрес след това. 

- Възпрепятват ме ангажименти в Събота , пратете я с куриер. 

- О не , тогава ще дойда при вас в Неделя! 

При което аз се чудя , тая сваля ли ме или сериозно говори, идва мацката пред нас , започва да се извинява че е закъсняла , дава ми плочата , плащам си я , виждам се после с приятел и той ме светка че тя просто не иска да плаща данъци и да издава касови бележки... За 10лв ддс ударихме големи разговори...

Да бе, от НАП може да те търсят за недекларирани доходи за това че си продал някоя друга непотребна за теб джджа, за има няма 100 кинта, а това че си ги купил някога за 1000, никой не го вълнува.

• Одобрявам 1
Публикувано
Преди 4 часа, ghost_rider написа:

Да бе, от НАП може да те търсят за недекларирани доходи за това че си продал някоя друга непотребна за теб джджа, за има няма 100 кинта, а това че си ги купил някога за 1000, никой не го вълнува.

В същност ДА - миналата година, заради такава продажба за 100лв. се наложи да си преправям данъчната декларация и да добавям "доход от други източници". Така че те закачат

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.