Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
преди 29 минути, joro-120L написа:

Каква беше ситуацията тогава? Аз казвам на какъв обхват се хващаше Свободна Европа. И Вефа го имаше. Това, че не е хващал е защото му е по-малко чувствителен тунера. Различните стандарти бяха при FM.

Ако касетофонът е бил немска марка, то те се славят с мн. добри радиоприемници.

Ей ква хубава тема сте подхванали. И аз ако не се лъжа с Веф не се слушаше Св Европа и Дойче Веле, ставаше с Вселена.

Публикувано
преди 1 минута, Levcho написа:

ставаше с Вселена.

Те бяха по-добри, като цяло. Естествено, и с по-добър тунер. Имаха и FM на източния стандарт.

Веф нямаше FM. Чак на последния им модел се появи, по спомен.

• Одобрявам 1
Публикувано

А някой помни ли Финезия дековете? Легенда са.

Какво съвпадение, тази седмица изпатках една бутилка Слънчев Бряг в Банкя. Приятно се изненадах като го видях в магазина там, и не ми избяга, дори си донесох празното шише в къщи. Имам много спомени от средното училище с пиене на бренди Мадара, Слънчев Бряг и Плиска.

Ето го и моя касетофон, 1984, колко касети съм копирал с него....

hitachi-images.jpg.790c4b55e6c831d79adb806037acb911.jpg

• Одобрявам 1
Публикувано
преди 5 минути, Levcho написа:

А някой помни ли Финезия дековете? Легенда са.

Made in Poland. Тези не бяха ли с вграден усилвател, като Унитра.

И български декове имаше. Ком и Респром. Общо взето боклуци, в сравнение с утвърдените марки, които пък бяха трудно достъпни.

Публикувано
преди 10 минути, joro-120L написа:

Made in Poland. Тези не бяха ли с вграден усилвател, като Унитра.

И български декове имаше. Ком и Респром. Общо взето боклуци, в сравнение с утвърдените марки, които пък бяха трудно достъпни.

Дааа Унитра. С усилвател бяха.

Еееееx стари години. Все още имам корекомски касетки Sony и Maxell, :) бяха дефицит.

• Одобрявам 1
Публикувано
преди 35 минути, Levcho написа:

... Еееееx стари години. Все още имам корекомски касетки Sony и Maxell, :) бяха дефицит.

Аз мога да се похваля с 20 бр. TDK SA 90. Действащи. Имам и две чисто нови, неразопаковани. Ще ги пазя.

Използвам готова снимка, за да не правя специална на касетите.

4A079145-3827-41B2-B925-186213212408.thumb.jpeg.cf6440b0461326c30eb77ddbb8baf15c.jpeg

Иначе това ми е по-сериозната система. Вече и тя си е "ретро".

617BB113-49FC-45AF-81EA-A11180F734AC.thumb.jpeg.9a056b48a21f7fae4221c7cdfdbe65a9.jpeg

А това е до компа и звукът му минава през усилвателя. С дека си правя записи от Тубата 😂

6C1FE54E-B985-441D-BB2F-EE28AE99CA2A.thumb.jpeg.96663b8162c0aef049dc2bdce8115a3d.jpeg

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.