Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

Също така, ползвайте автоматични, персонални стоматологични станции и няма да ви трябват изтрещели зъболекари ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ползвайте дебитни карти и няма да ви трябват валутни калкулатори, ;)

Карта ползвам само на летища или в хотели и то ако са ми казали, че е ОК. На по-екзотични дестинации даже и не си помислям да я извадя от джоба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За теглене от банкомат съм съгласен. Аз дори в България много внимавам на какъв банкомат тегля. Но какъв е проблема да платиш с нея на POS терминал в магазин?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Също така, ползвайте автоматични, персонални стоматологични станции и няма да ви трябват изтрещели зъболекари ;)

Тези станции не лекуват кариеси  в напреднал стадий. Те са ефективни само при почиставене на зъбен камък и вземане на мерка за коронка  :tongue_1:  :tongue_1:  :tongue_1:

Абе,я дайте акъл как са маща фолио залепено от некадърник на автомобилно стъкло? Не ми се експериментира,щото е на задно и ме е шубе да не прецакам реотаните за подгрева.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-добре иди дето слагат фолио, за да ти го махнат!

А зъбаря и норатиуса...нещо не моа им схвана дразгата. Чета, ама не вдявам ич. Сигурно е от годините :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Велко е прав, там е правилното място/решение.

А, относно клубния миньор - че е от годините, е ясно, макар моите да са далеч по-малко !

Иначе, Сашко позна !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Попаднах на интригуваща обява в немското мобиле. Реното е доста интересно, но също толкова интересна е и Шкода-та, която се появява на заден план на 3-та снимка.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=240243643&scopeId=C&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&makeModelVariant1.makeId=20700&makeModelVariant1.modelId=29&pageNumber=3

Колите явно се намират в Шумен, някой знае ли подробности за тази 130-ка и въобще за колите на този човек?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се притеснявайте за Боре, човека е прекалил с кафета и монстъри , но се работи по въпроса, вече има боя,говори се за компресор и пистолет, ако господ е дал, ще има и кинти за бензин,ще го нахраня с попарка, на събора ;) Понеже съм много добър и хрисим човек, ако Съби нещо закъса на връщане, ще го тегля по магистралата, макар че е забранено, нали е за наши хора ... ;) Не ми е за първи път да тегля 2 тона кола (Opel Omega B 2.5TD) със 120ка, знам как става ... (на 1ва с 30/100 разход)

Боре и той си има слабо място, с кола с предно няма как да ми се опъне, ма пък и BMW то на Боре, ходи настрани, то кола, верно, ама с тоя автомат ... за возене става , ама и попарката ще е вкусна :) Както знаете , само една Шкода, може да победи друга черна нинджа :P

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драги ми чиВтокопитен бозайнико , виждам , че Вие така добре боравите с дълготрайната памет като споменавате голяма част от вашите стари приятели като Паркинсон , Алцхаймер и др. , което е характерно за сенилните деменции . Неразбирам едно , защо не споменавате любимата Ви госпожица - остеопорозата ? Може би , защото превърна любимите Ви рогца в пречещи висулки , но не се притеснявайте , това което не виждате също виси , но него и Всевишния не може да възкреси .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... това което не виждате също виси ...

Това значи ли, че има голям "аФторитет"? :crazy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво е това на карбуратора на 6:16 ? Не е автоматичен смукач, и това отдясно в голямата черна кутия също за първи път го виждам. Колата е износ за Канада

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, има ролбари и КАТ ще правят проблем, освен това има опасност да спра да закъснявам за работа сутрин и хората ще си помислят че нещо ми е станало, а и знаем че белите фелации много ги гони ръждата.. ето линк и за хората без FB https://www.facebook.com/rallyemag/videos/10155312839859973/

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във Вторник ще ми дойде капака за макса. Работен ден е, и мойте хора са на работа. Еконт Стрелбище е до 18:00, аз съм до 14:30 на работа. Ако някой е наблизо и е свободен ще се радвам да помогне да го пренесем, става въпрос за 400метра. (В кола не влиза, пробвано е , последния път го возих в VW Caddy) Ако има желаещ, нека драсне едно лично.

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става събира се аз моя си го возих на доктор без проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се опитвах как ли не да го вкарам в рено меган 2 и не стана. После дойде съседа с фелиция комби, пак не стана ... Най - накрая викнах такси VW Caddy и чак в него влезе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква е рзликата между видеорегистратор , сапунерка (фотоапарат) и камера на телефон?

Питам , защото днес трябваше да направя няколко клипчета в движение , телефона си седеше на стойката на стъклото , но не ползвах навигацията и му пуснах камерата да снима клип и ... стана ... незнам тези видеорегистратори какъв размер файлове плюят , но телефона за 10 мин. клип зае около 60 МВ и качеството според мен е доста прилично.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.