Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

Преди 11 часа, maxrpm написа:

Ми, коп*лета , да ! Толкова съжалявам че изтрих телефона на тая мърда .....  :(

Виждаш ли. Тряа си политик от време на време 😉

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Господа, някой скоро да е правил цилиндрова глава? Да ме ориентирате за цени и евентуално за читав сервиз в Софията? 
Проверка за пукнатини, шлайф, клапанни легла, гумички, семеринг разпределителен вал, евентуално смяна клапани (ако има нужда) - т.е. цялостно обслужване ме интересува. Склонен съм и да я пратя с куриер някъде извън големото мръсно, просто ще искам да се направи перфектно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам един приятел, механик в Джуду сервиз, който колегата @skodafen е посочил. Доколкото знам, често правят глави на автобусите от грАдския транспорт.

Лично не съм имал взимане даване, но конкретно за моя човек, мога да кажа, че е и състезател и си ги разбира нещата

Турбинирал е няколко руски машини, а освен това кара една О1 1,8т, на над 600к км, и според това, което е направил по нея напоследък, май не смята скоро да я сменя.

Та още един глас за Джуди от мен.

• Благодаря 1
  • Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 11.11.2024 г. at 23:20, ghost_rider написа:

Имам един приятел, механик в Джуду сервиз, който колегата @skodafen е посочил. Доколкото знам, често правят глави на автобусите от грАдския транспорт.

Лично не съм имал взимане даване, но конкретно за моя човек, мога да кажа, че е и състезател и си ги разбира нещата

Турбинирал е няколко руски машини, а освен това кара една О1 1,8т, на над 600к км, и според това, което е направил по нея напоследък, май не смята скоро да я сменя.

Та още един глас за Джуди от мен.

Преди няколко години им носих глава за Фаворит. Оставиха си ръцете. Върнах се за рекламация, те взеха да ме убеждават, че всичко е наред. Теглим им майните и повече няма да стъпя там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, SKODA 105 RS написа:

Преди няколко години им носих глава за Фаворит. Оставиха си ръцете. Върнах се за рекламация, те взеха да ме убеждават, че всичко е наред. Теглим им майните и повече няма да стъпя там.

Сигурен съм, че винаги ще се намерят недоволни клиенти и не се съмнявам, че наистина не са я направили както трябва. Както казах, лично аз не съм имал вземане-даване, но повечето мнения са положителни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един тъп въпрос - ако приемем , че е необходимост на разредител , силно токсичен препарат и т.н. капачките да са с възможно най-сложния механизъм за отваряне , защо по дяволите същия сложен механизъм се слага на опаковка прясно мляко ?

Или млякото е също толкова токсичко като кореселина или технолога сътворил тази глупост е на тежки наркотици.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, The Best Forman написа:

Един тъп въпрос - ако приемем , че е необходимост на разредител , силно токсичен препарат и т.н. капачките да са с възможно най-сложния механизъм за отваряне , защо по дяволите същия сложен механизъм се слага на опаковка прясно мляко ?

Или млякото е също толкова токсичко като кореселина или технолога сътворил тази глупост е на тежки наркотици.

Не съм видял мляко на което да трябва първо да натиснеш капачката за да се отвори 🤔 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 13 часа, The Best Forman написа:

Поради обратната причина - за да не влиза въздух и да се удължи срока на годност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 16 часа, The Best Forman написа:

Гена, да не си купил латекс или С-200? :)

Не съм попадал на такова. А и рядко купуваме, щото прясното мляко го мразя по рождение. Вкус, ко да праиш.

Сигурно е като онази еврогейска малоумщина с несваляемите капачки, но аз ги късам задължително!

Преди 3 часа, Izolini написа:

Поради обратната причина - за да не влиза въздух и да се удължи срока на годност.

Ице, при първото отваряне, вече има въздух вътре. Така, че срока си е срок.

Тази по нищо не се различава, като уплътнение от другите капачки. Само по начина на развиване и завиване. Имам едно шише кореселин с такава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 18 часа, The Best Forman написа:

Гена, на кой производител е млякото? Че ми стана интересно. Обичам прясно мляко, т.е. купувам. Ама до сега не съм попадал на различно от стандартното отваряне.

И понеже се спомена за новото закрепване на капачките - и аз като Жорката ги късам. Но много ме дразнят - често остават остри пластмасови мустаци. Така и не можах да открия логика на тази поредна европейска малоумщина. “Помагат ми” да не загубя капачката ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Mishelle написа:

Гена, на кой производител е млякото? Че ми стана интересно. Обичам прясно мляко, т.е. купувам. Ама до сега не съм попадал на различно от стандартното отваряне

Има няколко марки, включително тези на Лидъл - Пилос. Отвиваш капачката и от долу има втораа плътна с клипс за теглене, все едно ще отварям добавка Бардал БДЦ.

Преди 2 часа, joro-120L написа:

Ице, при първото отваряне, вече има въздух вътре. Така, че срока си е срок.

Ама до първото отваряне има огромна разлика дали ще има досег с въздух или не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Izolini написа:

Ама до първото отваряне има огромна разлика дали ще има досег с въздух или не.

преди 32 минути, Izolini написа:

Отвиваш капачката и от долу има втора плътна с клипс за теглене ...

Трябва да се уточним за какво говорим. Това, за което казваш го има отдавна. Ако правилно се досещам и при олиото има такова отваряне. По описанието на Гената и споменаване на "кореселин", става въпрос за съвсем друго отваряне. Там капачката превърта и трябва да се натисне надолу при развиване и завиване, за да зацепи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Млекарката" .. освен гениалната глупост капачката да не се отделя от опаковката (не знам как се сипва с това) вътре има един шип , който стърчи от капачката и две издатини от гърловината и в началото и половин оборот не иска да направи , после взе да щрака и така .. Ице мембраната или пластмасата с халка знам как се късат (все пак сам си сменям маслото на колата 🤣)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, joro-120L написа:

Гена, вземи да смениш марката мляко. Такова чудо не съм виждал.

До вчера и аз не бях го виждал :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гена, това е направено за да е запечатана херметично бутилката, а при развъртане да махне "тапата". Това, че ти си зъболекар и си я анестезирал, та си я отворил оставяйки я девствена си е лично твой проблем :D 

Между другото, такава система имат много от натуралните сокове, при това от години. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, PRR написа:

... та си я отворил оставяйки я девствена...

Това вече го приемам като сериозна обида 🤣

И за да си спокоен - ако инструмента не свърши работа , помагам си с пръст .. та вече не е ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, PRR написа:

Гена, това е направено за да е запечатана херметично бутилката ...

Между другото, такава система имат много от натуралните сокове, при това от години. 

Хм. Чак пък от години и много... Пия Гранини. Там няма. Супер елементарна капачка, все едно отваряш боза. Сигурно не са и херметично затворени? Каквото и друго рядко, случайно да съм взел в картон, не съм виждал такава система. Варил съм и компоти.🔥 Всичко е херметик. Без нито един бомбаж! Голема с-ма. Няма що.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, PRR написа:

Тоз инструмент кат кърфица бре :D 

Добре , че не каза , че е мек , щот тогава станахме на кълбета 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, The Best Forman написа:

Добре , че не каза , че е мек , щот тогава станахме на кълбета 🤣

То тоз ти инструмент щом една ципа...фолио де...не може да пробие ясно колко е твръд 😝  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 7 часа, Mishelle написа:

Гена, на кой производител е млякото? Че ми стана интересно. Обичам прясно мляко, т.е. купувам. Ама до сега не съм попадал на различно от стандартното отваряне.

И понеже се спомена за новото закрепване на капачките - и аз като Жорката ги късам. Но много ме дразнят - често остават остри пластмасови мустаци. Така и не можах да открия логика на тази поредна европейска малоумщина. “Помагат ми” да не загубя капачката ли?

Много линейки нещо се накупиха и за тва. Капачката върви комплект с бутилката. Да е гадно да се събират.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Logrus написа:

То тоз ти инструмент щом една ципа...фолио де...не може да пробие ясно колко е твръд 😝  

Ти па си мноу убав 😝

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако нещо ви се ще тунинг да си правите по колата, нови джанти да и купите, емблеми шарени и предпазни лайстни да и сложите,

Kopacek.com дават 20% отстъпка на всичките артикули в онлайн магазина, валидно до 24:00ч CET на 02.12.2024 година (понеделник), при въвеждане на код BLACK20.

Discount is valid from friday 29/11/2024 00.00 hours till monday 2/12/2024  24.00 hours CET.

https://www.kopacek.com/files/BLACKFRIDAY3-2024-560.jpg?1732822369

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.