Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

преди 2 минути, Logrus написа:

Рено Рапид/Експрес и аз имах, знам ги много добре.

Ама ....и как очакват тия тикви да ги продадат? Кой би търсил Шкода Рапид под името Рено? 

Хаха, да взема да се обадя, да си я оправят, че се излагат. То и аз се излагам... на слънце... понякога, ама те се излагат на обществено място.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ghost_rider написа:

Хаха, да взема да се обадя, да си я оправят, че се излагат. То и аз се излагам... на слънце... понякога, ама те се излагат на обществено място.

To, сигурно ще бъдеш единствения , който се е обадил във връзка с това недоразумение с четири гуми ... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, Logrus написа:

Рено Рапид/Експрес и аз имах, знам ги много добре.

Ама ....и как очакват тия тикви да ги продадат? Кой би търсил Шкода Рапид под името Рено? 

Ето! Ти 😂😂😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 9 часа, C2H5OH написа:

Ето! Ти 😂😂😂

🤣
Почти - всъщност тъесех точно Рено Рапид, че ми стана любопитно има ли ги още, ма греда - върти, сучеш и все Шкода излиза 😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.