Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

Саше, точно тая не е за каране ;) Яко е пренаточена и ще си в бокса 50% от времето ;)

Гена, спрЕха, щото дизеляците мачкаха здраво. И, за да ги спрат, промениха правилата. Сега ги хибридизират ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, PRR написа:

Саше, точно тая не е за каране ;) Яко е пренаточена и ще си в бокса 50% от времето ;)

Гена, спрЕха, щото дизеляците мачкаха здраво. И, за да ги спрат, промениха правилата. Сега ги хибридизират ;) 

Mного ме боли , когато си прав. Аз дори още се чудя , дали да му се обадя.... Ако беше нов внос , щях да я взема... :( Mоже би , само за да видя физиономията на собственика, докато свалям фолиото от четирите стъкла и го хвърлям в уличната кофа, с най - спокойния поглед на планетата... Тъпото комби , го държах 40мин на парно, само и само да се размекне фолиото на задния джам и да го изскубя на 2-3 парчета...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, PRR написа:

Какво мачкаха .. те през цялото време си бяха по сами .. май един сезон се засякоха Пежо и Ауди.

Даже ще се пробват да ги "алкохолизират".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, The Best Forman написа:

Какво мачкаха .. те през цялото време си бяха по сами .. май един сезон се засякоха Пежо и Ауди.

Mи само да ти кажа , че докато карах TDI то , винаги бях първи и ги минавах за миг , чак с умреляка започнахме, да се гоним докато ускорим и да се изпреварваме. То си личи - 11/100 градско, при това без да се замислям, смятаи как постоянно се мачка и това ми е станало навик. Преди това си беше

- Hi there , bye there! :) 8.6/100 нафта...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, maxrpm написа:

Mи само да ти кажа , че докато карах TDI то , винаги бях първи и ги минавах за миг , чак с умреляка започнахме, да се гоним докато ускорим и да се изпреварваме. То си личи - 11/100 градско, при това без да се замислям, смятаи как постоянно се мачка и това ми е станало навик. Преди това си беше

- Hi there , bye there! :) 8.6/100 нафта...

Саше , едно е да се състезаваш без другите да знаят , друго е на пистата ;)

Ако знаеха , става това ..

чипосана Фелиция срещу стоков Фавприт на газ 🤣

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, The Best Forman написа:

Саше , едно е да се състезаваш без другите да знаят , друго е на пистата ;)

Ако знаеха , става това ..

чипосана Фелиция срещу стоков Фавприт на газ 🤣

Франки , беше много бърза кола, Макса , като гледам , с малко му отстъпва.

Проблема там е друг. Аз разбрах, че те се напъват , чак когато се качих на умреляка буркановоз. Това и с 120ката , никога не е било. С TDI то си ги минавах , без да разбера и че се опитват да ме стигнат , нали знаеш сутрин , часа е 6 , ти бързаш , още разтъркваш гореливи очи , оня докато си помисли да те засича , ти си педала до ламарината и даже не си го и видял , каква точка е в огледалото... Гордост за Шкода, докато Фабия 2 е чист позор и срам за марката и собственика и!! Най - бавната кола в живота ми! Същото е и при фабия 3 TSI , ти поне си честен и си казваш - днес си купих кола, утре отивам да си купя двигател...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аве кви състезания ве хораа. Аз като карам се получава ей това...

IMG_20250118_142753.thumb.jpg.f6bb5b2407603b62c8f069143f69c5bb.jpg

Аз не бързам за никъде 😉

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз , мише , и да се пенсионирам , няма как да направя 4.7 /100 . ;) Рекорда ми , може би е бил 8/100 нафта на чист път рано сутрин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, C2H5OH написа:

Аз не бързам за никъде 😉

IMG_20181206_101941.thumb.jpg.95c3c4c786074dffcf6240c0c50b1293.jpg

К'во , ш си ги мерим ли :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, C2H5OH написа:

Аз не бързам за никъде 😉

Моите цифри са на обратното 🤣

IMG_20250110_101242.thumb.jpg.42283e988e27d51c65a7e439f052446b.jpg

А имам и други

IMG_20240722_170158.thumb.jpg.899270f5c2e0b991c5ce436000178a6e.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много Ви е разхода и на двамата. Аз съм под 3/100! Запретвайте ръкави щом ще ги мерим. Дето се вика - най-малък ми е, хахаха

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не си играя да си снимам километража, ама от време на време поглеждам от любопитство - 16,4/100 сутринта, че малко (май малко повечко) бързах, а и малко ми беше ядосано и 7,6/100 следобед на прибиране. Това из Софията, по баира не съм гледал. Моята бабичка дава 3/100 само при загасен двигател 😂

преди 30 минути, maxrpm написа:

Аз разбрах, че те се напъват , чак когато се качих на умреляка буркановоз.

Те хората не се напъват - все така си карат сигурно, просто твоето виждане е друго.
На мен що не ми се напъват? Даже повечето ми се пречкат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Logrus написа:

На мен що не ми се напъват? Даже повечето ми се пречкат.

Да де, и аз това казвам. Ако си сменим колите за 1 седмица , аз глобите ще си ги платя. Ти ще пристъпиш плашливо към мен и ще кажеш - Аз незнаех на какво мъчение си бил подложен , дете! Продаваи. Ако не я вземе , подари му я! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да изкараш седмица с моята кола, поне не в състоянието в което е в момента - най-вероятно ще я счупиш още на вторият ден. А ти пак забравяш че не всичко е скорост - аз нямам глоби от години, което не означава че съм бавен. Този висок разход по-горе не го постигам с каране със 150, а с ниски предавки, високи обороти и доста агресивно каране.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обадих се , за Vrs -a не ми се вдигна, значи може би не е моята ... :( Тая кола е духнала нещо и тоя , затова, сега не вдига...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 17 часа, Logrus написа:

Аз не си играя да си снимам километража...

Моята бабичка дава 3/100 само при загасен двигател ...

IMG_20250119_102208_333.thumb.jpg.6304979e575a7ae28bca20c7bac06d86.jpgАйде и аз да щракна...

Ако сваля на 40 сигурно ще върне в резервоара 😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Logrus написа:

IMG_20250119_102208_333.thumb.jpg.6304979e575a7ae28bca20c7bac06d86.jpgАйде и аз да щракна...

Ако сваля на 40 сигурно ще върне в резервоара 😂

Па ти немаш гориво бре, к'во да харчи колата...като нема от къде да смуче 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва с агресивното каране го преживях вече. От агресивно каране ходих на курс за превенция, иначе точки. А по нашия край точките не ги вземат а ги дават. И не са 39 а само 13. Можеш да загубиш (т.е. да ти дадат) почти всички само с едно спиране от полицията. Примерно за гуми с грайфер под 1.2 мм е 3 точки плюс 100 паунда, ама на гума. 6 точки и 300 паунда пък е за телефон. И т.н. и т.н. до момента, в който точките стават много, а глобата става процент от заплатата. За тва, карам си с 95 (60 м/ч) по магистралата и ми е спокойно 😉

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоз остров ти е объркал изказа .. не ти е минАло , а системата те е принудила с тия фатални 13 точки :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, zloQQ написа:

Па ти немаш гориво бре, к'во да харчи колата...като нема от къде да смуче 🤣

Всъщност имам почти четвърт резервоар, ама тъпата газова лъже компа на колата. Вече му свикнах, ама в началото яко се дразнех.

Забавното е, че това не е реален разход - никой не се сети да пита на какви обороти (не случайно оборотомера го скрих) 😁 Да, движа се с 60, ама при 1500-1700 оборота, само "побутвам" колкото да не пада скоростта 😉

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, Logrus написа:

Всъщност имам почти четвърт резервоар, ама тъпата газова лъже компа на колата. Вече му свикнах, ама в началото яко се дразнех.

Забавното е, че това не е реален разход - никой не се сети да пита на какви обороти (не случайно оборотомера го скрих) 😁 Да, движа се с 60, ама при 1500-1700 оборота, само "побутвам" колкото да не пада скоростта 😉

Аз изобщо не съм се чудил, това ти е на слизане от Бистрица. В обратната посока, слагаш една двойка отпред и нещата си идват на мястото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, ghost_rider написа:

Аз изобщо не съм се чудил, това ти е на слизане от Бистрица. В обратната посока, слагаш една двойка отпред и нещата си идват на мястото.

Тц. По България в посока Центъра. На слизане ми дава 0.0, защото моята бабичка отчита само като е натиснат педала на газта, а като задържам на скорост дава нули само.
На връщане си си гледах моментният през цялото време - по Околомръсното при 80км/ч на темпомат и на 6-та 8.7-9.2/100, по града (без темпомат), с 60 пак на 6-та, 7.8/100. Да, като я сръчкам отивам на 27-8-9..., но за кратко.
Иначе колата твърди среден разход 11.7/100 (това май е за последните 1000км), което си е съвсем приемливо и напълно отговаря на наблюденията ми. Идеално ми е 🙂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След почти цял ден решаване на листовки , стигнах до два извода - първия , че нямам шанс да взема книжка сега и втория - тоз , който е писал въпросите има отчайваща нужда от буквар.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.