Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

ТОВА иска инсталиране на приложение на телефон;

ТОВА са същите , но на телефон се решават директно с препратка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове, нормално ли е следното за DSG 6 :

Колата в лютеницата и сменя нагоре с леко... почукване е може би най-доброто определение. При всички останали обстоятелства си работи мазно.

Мотора е 2.0 tsi 280 коня.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поне аз не мога да кажа. Не съм я вкарвал в лютеницата. Освен това, кутията не допуска да се влезе там и сменя по-рано. Това на ръчен режим ли е. С оглед високите обороти при смяна, мисля че е нормално.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, joro-120L написа:

Поне аз не мога да кажа. Не съм я вкарвал в лютеницата. Освен това, кутията не допуска да се влезе там и сменя по-рано. Това на ръчен режим ли е. С оглед високите обороти при смяна, мисля че е нормално.

На спорт сякаш нямаше толкова осезаемо. Ама съм в тестов период още и... 😅 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правя скрийншот на тия мнения. Ще ги използвам за оправдание, когато жената изпадне в първият си "възторг" от факта, че колата прави 0-200 за 15 сек. 🤣🤣🤣

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, sauber написа:

Правя скрийншот на тия мнения. Ще ги използвам за оправдание, когато жената изпадне в първият си "възторг" от факта, че колата прави 0-200 за 15 сек. 🤣🤣🤣

Оправданието "те ма накараха" при юристите не минава ;) .. пак ще ти трият сол 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, The Best Forman написа:

Оправданието "те ма накараха" при юристите не минава ;) .. пак ще ти трият сол 🤣

То тва с триенето на сол е standard operating procedures и без да съм сгафил 🤣

Айде, живот и здраве тия дни ще се похваля, макар че напускам марката :(

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, sauber написа:

без да съм сгафил

Е то това е определено напълно нормално поведение на системата. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 12 часа, sauber написа:

....макар че напускам марката :(

Като чета за шест степенни ДСГ-та , сменяш .. емблемата :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, The Best Forman написа:

и 2.0 tsi

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 23 часа, The Best Forman написа:

И аз вчера, на светофара, се огледах в един зелен Нисан микра кабрио , ама беше с летни гуми ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, maxrpm написа:

И аз вчера, на светофара, се огледах в един зелен Нисан микра кабрио , ама беше с летни гуми ...

Това , че е с летни гуми не е проблен ако са с 4.00 мм. грайфер .. гледай да не е Евро пеш само.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, The Best Forman написа:

Това , че е с летни гуми не е проблен ако са с 4.00 мм. грайфер .. гледай да не е Евро пеш само.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 206СС, сега Микра кабрио....Саше, определено почваш да ме притесняваш....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито, дай повече информация и снимки! Със здраве да си я караш и безпроблемно! 

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябваше мо вече по-нов автомобил. Насочих се към Пасат, защото Супърб в това състояние, с тия екстри и тоя мотор е 10К отгоре. Поради незнайна за никой причина. Взех я от първи собственик, средностатистически шофьор и човек. Бая е запазена, макар, че е само 6 годишна де :)

Първи впечатления/изненади:

- Вървежа (върви като 400 к.с.)

- Тишината в купето

- Разхода - Вчера и днес съм я карал БАЯ на ура градско, разхода за около 80км е 15/100. При абсолютно същите обстоятелства, Супърба ми щеше да е буквално 25/100...

20250123_111013.jpg

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито! Само автомата ... Дано те радва и не се чупи! Днес с 300 зора догоних пък моята мечтана кола. Ако някога рязко забогатея , може да ги пуснем двете..
0-02-05-77a8401ff1ff54e91749d84d9b1d604a

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 23 часа, sauber написа:

Взех я от първи собственик, средностатистически шофьор и човек. Бая е запазена, макар, че е само 6 годишна де :)

Честито, Саше! За мен, това е най-добрия вариант при търсене на кола втора ръка. С най-малко рискове и голяма вероятност да вземеш нещо читаво. Но не винаги се получава, особено ако ти трябва кола и бързаш с покупката. А ти не бързаше и изчака своя момент.

Със здраве и безаварийно да си я караш. С кеф да сядаш зад волана. Чудесно изглежда колата.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 18 часа, maxrpm написа:

Днес с 300 зора догоних пък моята мечтана кола...

На рег. табела пише и кой набор е.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес прекрасен завършек на работната седмица. 4 буса за нов двигател само за ден. Купете си Форд Транзит 2.0 БуумТек с ангренажен ремък в масло. Той ще движи бизнеса ви "безотказно" Приятен уикенд 🍻 

• Несъгласие 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, C2H5OH написа:

Днес прекрасен завършек на работната седмица. 4 буса за нов двигател само за ден. Купете си Форд Транзит 2.0 БуумТек с ангренажен ремък в масло. Той ще движи бизнеса ви "безотказно" Приятен уикенд 🍻 

Зависи от биснеса - ако е авторемонтен ще е на втора космическа ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.