Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

След предното снегопочистване остана химията на асфалта. Аз специално си бях открил 3 страшно критични точки от към сцепление - на Яворов в района на телевизионната кула, на Хладилника около мола, както и всички слизания и качвания на Цариградско - при Яворов и при четвърти километър. На Младост явно бяха поливали с друго 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз вчера се бях притеснил за всесезонките, които карам като зимни, че вече не стават. Днес ги тествах до Боровец, никакви проблеми. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 17.02.2025 г. at 14:14, niki написа:

Грешно мислиш. То вече и А4 мина на на халдекс. Торсен и ZF при пасат са неща отпреди 20 години. 

Ме съм ги следял явно новите неща, мерси за полезното инфо. А на а6 как е? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, The Best Forman написа:

И аз днес дрифтих , ама на един плочник от полиран гранит 🤣

Сигурно си бил по сандали 🤔

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, The Best Forman написа:

И аз днес дрифтих , ама на един плочник от полиран гранит 🤣

Що ми се струва,

че знам къде си дрифтил, пак ще отнеса аз плюнките, макар че е заварено положение.

Докторе, 66B ли беше?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, РусенскоВарено написа:

Що ми се струва,

че знам къде си дрифтил, пак ще отнеса аз плюнките, макар че е заварено положение.

Докторе, 66B ли беше?

Цъ .. в центъра .

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте съвет , подхода на гаража е заледен отляво от улука. След вратата има още малко място . Как да я смъкна надолу?

image.thumb.png.5022af90ffb68a154629d4556daf5e04.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, zloQQ написа:

Ако те е страх - изчакай да се разтопи следващите дни...

Най - вероятно ще отидем до там, ако човека с пътната каже , че не може да ме спусне надолу, ще ме кара към Стрелбище. Захода е много опасен, особено с мотор отзад, ако отида там на ход, шанса да вкарам е нулев.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Vladi_a написа:

Нахвърляй сол. Ще разтопи леда.

В утрешния ден е истината, имаме подкрепа, дано деня завърши с готино селфи . ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мене сутринта един снегорин, хвърлящ сол и

правещ обратен завой на кръстовище ме забра с дъската през десните врати.

IMG_20250217_171626.jpg

IMG_20250217_171607.jpg

• Несъгласие 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ебахти шита !!!! УЖас! То ни е да съдиш общината , защото ще ти глътне 50 000лв делото , нищо не можеш да направиш ... :( Намери снегорин и го наплюй, ама с храчка! Много жалко за колата ! И прага е набрал, ебахти нещастника!!! Ама па, пътя е чист , да си ебе... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 7 часа, maxrpm написа:

Ебахти шита !!!! УЖас! То ни е да съдиш общината , защото ще ти глътне 50 000лв делото , нищо не можеш да направиш ... :( Намери снегорин и го наплюй, ама с храчка! Много жалко за колата ! И прага е набрал, ебахти нещастника!!! Ама па, пътя е чист , да си ебе... :D

Саше, пак си забравил да си изпиеш хапчетата. Каква община, бе? Снегорина е на фирма, която работи по договор за зимно почистване. И камиона си има ГО.

Алекси, надявам се писахте протокол? Че това са 2 нови врати.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.