Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

С мой познат гледахме Октавия 2008 г . 1.9 TDI 

боята беше, като нова супер свежа

продавача призна ,че е боядисана цялостно преди 2 години цената и беше твърдо 8 к лв ,така че външният вид лъже в крайна сметка се спря на една лагуна запазена 2008 г 2.0 dci 150 кс ,която спазари за 5500лв с след пълно обслужване и нови гуми още не е стъпила на 8 к лв

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже Сашо ме пита преди седмица, та му казах, че ако сега продавам моята О1, не бих искал да я дам за по-малко от 5к, особено като гледам какви коптори се продават за 3-4к, но едва ли има много хора, които биха дали толкова. Повечето ще предпочетат някоя огрухана с превъртян километраж (защото е по-приятно за окото), ама за по-малко пари.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, ghost_rider написа:

Понеже Сашо ме пита преди седмица, та му казах, че ако сега продавам моята О1, не бих искал да я дам за по-малко от 5к, особено като гледам какви коптори се продават за 3-4к, но едва ли има много хора, които биха дали толкова. Повечето ще предпочетат някоя огрухана с превъртян километраж (защото е по-приятно за окото), ама за по-малко пари.

Tвоята , толкова си и струва , защото е еднорог , ок1 2009 та , аз почти не съм виждал, по боята и личи че е нова, то след нея са хлопнали шалтера на пресата за заготовки за ок1. Иначе дизелите знаем 2800 - 3000 макс заради екото . Ок2 1.9тди чупи разпределителен вал, освен това е и тежка . Предпочитанията на хората са различни , за мен последната истинска Шкода , е ок2 vrs 2.0 200hp , но незнам дали е за човек с 2 деца , нито дори дали е за мен. Юли каза че тази кола го е фалирала, ама пък е бърза на животно... Вече тук идва дали заслужавам аз да се почеша , където ме сърби... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и друг вариант . Като @Galliard33 навремето. След Нисана , човека каза - нямам никакви пари, влизам в банката за 10к с 5лв в джоба . Взе си Сузуки гранд витара , още я кара. След това го спасих от една гаражна ок2 1.6тди , като му казах че тоя гаражен боклук , ако му бях жена , купи ли ми го , повече няма да му пусна никога. Човека взе още една витара , с най - големия мотор, мисля че 3.0 автомат, досега не съм го чул да се оплаква , освен една дроселова клапа , дето смени , мисля за 200лв. Минус е , че не може да му се изключи 4х4 то и в общи линии харчи като 120 ката 20/100, настъпиш ли го сериозно , все едно казваш ето тук е пътя - изливай бензин

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, The Best Forman написа:

Какво толкова има в 1.6 ТДИ , та така яростно го храниш?

Тежко купе и неадекватен за него мотор, абсолютен булшит. С 120 ката вчера минах някаква хонда, ааа ок2 1.6tdi сигурно ще я поместя , минавайки я от крайна дясна. Това е подигравка с марката , както и BXW

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, maxrpm написа:

Тежко купе и неадекватен за него мотор, абсолютен булшит. С 120 ката вчера минах някаква хонда, ааа ок2 1.6tdi сигурно ще я поместя , минавайки я от крайна дясна. Това е подигравка с марката , както и BXW

Шумахер, искаш ли пак да се повозиш на 1,6 тди? Ако кажеш "да" отивам за найлон за седалката, че да не ти попие адреналина в нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Izolini написа:

Шумахер, искаш ли пак да се повозиш на 1,6 тди? Ако кажеш "да" отивам за найлон за седалката, че да не ти попие адреналина в нея.

Да. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Izolini написа:

....отивам за найлон за седалката, че да не ти попие адреналина в нея....

Заложи на сигурно:

download.jpeg.befbab2c9124f76ea045ba1544c293a4.jpeg

Че от найлона ще плиска 😂

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Logrus написа:

Заложи на сигурно:

Aко ме качиш в Меган 2 K4M , може. Ицето обича да кара агресивно, което одобрявам, ама в автомат кола , най - много да си разлея кафето, докато си цъкам тиктока, тои 1.6тди има сила колкото да задвижи алтернатора , да ми зарежда телефона. Хайде да речем неговата е чипосана , мотора е на лимита на силите си и се моли за живота си , спасява го само факта че нафтата е мазна и смазва стените на ризите . Сигурен съм само , че няма да се представи зле , защото все пак Ицето е пичага и ще защити достойнството си . ;) Аз не му се подигравам , да не се разбира грешно, просто казвам че 1.6tdi в почти всяка кола , особено в ок2 , особено автомат е за човек примирил се с размера на месечната си пенсия. Да си ме чул , да кажа нещо лошо за 1.9ATD или за S120? Просто едното е спортен автомобил , а другото е грешка , от която човек се учи занапред... ;) То 1.6тди, е като BXW , не се чупи , ама нищо не плащаш - нищо не получаваш

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Logrus написа:

Заложи на сигурно:

Имам някъде в гардероба в гаража, останаха от бабата, ще ги взма

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, maxrpm написа:

Ицето обича да кара агресивно, което одобрявам, ама в автомат кола , най - много да си разлея кафето, докато си цъкам тиктока, тои 1.6тди има сила колкото да задвижи алтернатора , да ми зарежда телефона.

Малко бъркаш - автомат е ако искам. А ако искам друго е със 7 къси ръчни скорости.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Izolini написа:

Малко бъркаш - автомат е ако искам. А ако искам друго е със 7 къси ръчни скорости.

тях са ти ги оставили , за да компенсират , че няма педал. Пък то горкото от 7 скорости ползва 4 , другите 3 са му за спускане понанадолно, ама собственика се кефи . То малко като аз с учебното BMW , дето му казах че фелицията ми върви повече , ама го питах позволява ли да включа 6та , да видя как е ... :)

Разбери , колата ти е нова , апетитна е за купувач , харесваш си я , но не можеш да отречеш, че джипа ти харесваше повече , преди да се прецака ...  Сега , ако пред теб седяха тея пари , както през 2012, би ли си взел 1.6 мотор? Не говорим за автомат и нищо ..?

То това започва да става малко като аз и Гената ... един странник си вървял и на пътя му , два умрели коня , ама единия бил с по - лъскава опашка ... :D Гената си взе колата , защото искаше да има чисто нова кола, но реално голфа му беше брутално по - бърз... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, The Best Forman написа:

Саше , вземи един ароматизатор и ходи да се возиш , че ми свършват пуканките.

Аре, ама искам при малкия в баничарката , там вече ще се изпита страх ... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, maxrpm написа:

Аре, ама искам при малкия в баничарката , там вече ще се изпита страх ... :)

Ако искаш може да те кача и във Варела? Ще напълниш памперса преди да излезем от паркинга на НИМ.

А може да дойда с ивекото, да видиш как се сее камион със задно предаване 🥶 

На @mRt Съби върви повече, но не мисля, че би те пуснал в него, освен ако преди това не минеш през процедура с големия иригатор 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При Марто не бих се качил , заради минали събития, Съби ... Вие може да си го смятате за ебахти колата незнам си кво , това онова , за мен това е прост автомат. Ще го бия с 120ка , с 1.9тди и с всяка ръчка на Шкода която се сетиш. В камион не съм се возил от малък фърфалак , ще бъде забавно ... :P

Сивата поне знаем , че спира. Боре на една среща реши че ще ме break check ва с Макса , още помня как се благодарих на господ , че успях да спра... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Miri написа:

Може ли и аз да се запиша 😁 1.9 tdi автомат 

Запиши се , сега остава да навием Асенчо @ghost_rider да ми даде назаем октавията си и да ви покажа какво е автомобил . :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.