Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

Преди 2 часа, Vladi_a написа:

Скоро ДраконЯ ще е готов, давайте да се събираме и да покараме тия коли. 

Ооох, чакам я! Не знам дали с парахода бих се пуснал, но определено искам да разходя двуколесното по пистата :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой знаели къде мога да пребоядисам прилично Шкодичко в и около София,че нещо 400 лева на детайл ми се струват много.Като казвам прилично не да стане като сега излязла от завода но да не се вижда изгорелия лак и да няма много разминаване между детайлите . Нали ще го правя бегачка 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евгени @The Best Forman ходи някъде около София. Той е скрупульозно педантичен по отношение на колата, а същевременно е стиснат като захапка на ротвайлер. Ще те ориентира точно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, Miri написа:

Някой знаели къде мога да пребоядисам прилично Шкодичко в и около София,че нещо 400 лева на детайл ми се струват много.Като казвам прилично не да стане като сега излязла от завода но да не се вижда изгорелия лак и да няма много разминаване между детайлите . Нали ще го правя бегачка 😁

Ще питам в един сервиз, ако не забравя идната седмица. Само че за по-точна оферта, може би е хубаво да отидеш с колата на място, че някъде говореше за ръжда, а тя променя доста картинката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Izolini написа:

Евгени @The Best Forman ходи някъде около София. Той е скрупульозно педантичен по отношение на колата, а същевременно е стиснат като захапка на ротвайлер. Ще те ориентира точно!

Пак си чул-недочул нещо .. не съм ходил при бояджия от 2019 , отделно питах горе-долу тогава в един сервиз и ми обявиха цена за "наши" 5000 лв. сега може и повече да е , а от къде накъде реши , че съм стиснат незнам .. за сега ще се опитам да бъда предимно възпитан ;)

Но ми хрумна , че може да се направи каско , после да се нарисува с ключ по страничните детайли и в сервиза да се доплати за останалите детайли :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, ghost_rider написа:

Ще питам в един сервиз, ако не забравя идната седмица. Само че за по-точна оферта, може би е хубаво да отидеш с колата на място, че някъде говореше за ръжда, а тя променя доста картинката.

Мдам :) предни калници и праг не са изцяло ама си има :) мерси 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, The Best Forman написа:

Пак си чул-недочул нещо .. не съм ходил при бояджия от 2019 , отделно питах горе-долу тогава в един сервиз и ми обявиха цена за "наши" 5000 лв. сега може и повече да е , а от къде накъде реши , че съм стиснат незнам .. за сега ще се опитам да бъда предимно възпитан ;)

Но ми хрумна , че може да се направи каско , после да се нарисува с ключ по страничните детайли и в сервиза да се доплати за останалите детайли :)

Те за каското не я ли снимат предварително 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Miri написа:

Те за каското не я ли снимат предварително 😁

Вероятно някои компании я снимат , но това не пречи да я снимат и с рисунки от "неизвестен извършител".

Чакам да се стопли и ще водя моита да и пръснат двете брони и ако стане добре , ще питам дали може да го рекламирам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, ghost_rider написа:

А и преди време @Izoliniпусна оферта за 2 калника та може тях да ги пропуснем при кърпежа 

IMG_20250223_163726.jpg

IMG_20250223_163730.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, The Best Forman написа:

За десния калник вече е късно :)

И за левия значи и той е така 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.