Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

Аз бих направил оригиналния никел черен и да сложа новата емблема..........

:doubleup:  Както казва един съфорумец - Напълно съм съгласен :D Ице , виж на Никола vRS-ката как хрома сега , също е вариант ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе на капака ще стои, като харизана. Просто не й е там мястото. На хром решетката стои мн. добре. :)

И на мен така ми се струва.

Марти, гледам на Никола колата, но тя е черна и седи супер, особено комбинирано с лайстната на бронята. Гледам и на Данчо Фабията и там също седи много добре със затъмнените фарове - той първия път като ми видя колата и ме зачекна да ѝ затъмнявам фаровете (Данчоо, не си го връщам, ама затъмни стоповете!!!). Гледам обаче във втората серия твои снимки от НИМ тази неделя - има една О1 с черна решетка и оригинални фарове и някак (само да не се обиди колегата, щото на неговата кола е важно на него да му харесва) за моята не ми харесва да изглежда така, още повече, че там е тъмно синьо и поне нещо се връзва, а на кафявото става манджа с грозде.

След малко мислене и най-вече гледайки снимката  на Сами ми се струва, че черната решетка на кафявата кола с незатъмнени фарове и фарове за мъгла стои кофти, хеле пък мат. За момента слагам новите емблеми, точно както казва Жоро и след това ще реша дали догодина да се заиграя и да потъмна фаровете, фаровета за мъгла и рамката както е на снимката на Сами.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не го мислете акумулатора , това чудо харчи 10 мА ... има доста да поработи докато скапе 65Ач акумулатор :sorry:

Трябва сега да намерим само опитен мишок да го тестваме дали действа :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно съм най-голямата издънка в историята на фотошоп и не можах да "вдигна" цвета на колата и да го наложа на рамката. Но понеже съм тъп и упорит след час махане с мишката постигнах това:

034159963-big.jpg?r=0

Въпреки сакатото изпълнение и факта, че единствената снимка на този компютър ми е на смачканата предница ми харесва!

Утре ще пробвам да направя една много тънка лайстна по външния край на рамката да видя как ще стане.

ПС: Това цялото трябваше да го направя в отделна тема :unsure:  ама де толкоз пипе от мен  :fool:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ицо, днес видях една като твойта, беше сложил новата емблема отпред и отзад и стоеше перфе. Не се престаравай, това е достатъчно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрaвейте колеги, знaм че тук не е нaй-удaчното място, но все пaк ще се рaдвaм aко помогнa нa някой колегa :)

Тa, в Мото-Пфое филиaл Млaдост си търсим колегa - Търговец лекотовaрни aвтомобили. Кaто изисквaниятa сa - търговски опит, комуникaтивност, поне основни нa aнгл. език и рaзбирa се някaкви познaния и интерес към aвтомобилите :) Който смятa, че отговaря нa търсенето и имa инререс към позициятa дa дрaсне едно ЛС ;)

Поздрaви!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не го мислете акумулатора , това чудо харчи 10 мА ... има доста да поработи докато скапе 65Ач акумулатор :sorry:

Трябва сега да намерим само опитен мишок да го тестваме дали действа :D

Да,ама като се яви мишока в близост до него силата на излъчването му се увеличава автоматично  и консумацията на устройството скача на 3.5 А    :tongue_1:

Абе...Я не вервам на подобни разСтройства .  :eusa_think:

Редактирано от biser.or
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,ама като се яви мишока в близост до него силата на излъчването му се увеличава автоматично  и консумацията на устройството скача на 3.5 А    :tongue_1:

Абе...Я не вервам на подобни разСтройства .  :eusa_think:

Ти па си се па си па Тома Неверни от Оряхово. Нидйей тъй! Има ги такива тутурутки и да ти пъдят мишките от двора и да ти кажа вършат работа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, някои да има идея къде мога да намеря такова пусково реле за хладилник? По надписите на него не намерих нищо. Поздрави!

http://postimg.org/gallery/3aji815vw/483c2375/

Редактирано от BlackSpot
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен и това би свършило работа  http://www.delta-elis.com/bg/3-3892-Реле_за_компресор_danfoss.htm

Разгледай и тази тема http://www.download.bg/index.php?cls=forum&mtd=thread&t=240623&p=2

Редактирано от biser.or
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси и благодаря за отговора, да тази тема я намерих, даже компресора е същият модел. Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БисерчУ, ша зема та прата с щерка ти на училище , щот според оня Ом де си е играл да измисля закони като разделиме мощността на напрежението излиза , че таа черна кутия не моо арчи повече от 0.25 А :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БисерчУ, ша зема та прата с щерка ти на училище , щот според оня Ом де си е играл да измисля закони като разделиме мощността на напрежението излиза , че таа черна кутия не моо арчи повече от 0.25A

Нали ти писах,че само га са яви мишока се дига консумацията бре. Или са те оперирали от чувство за хумор  :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ново двайсе ... след Гърция , сега и Унгария щяла да иска голям талон ЦЪК.

Чудя се наще що се правят на щипани кокошки ... като почнат да са ояда некой с нас , що и те не почнат да са оядат с него , ми си траят само ... те като ни слагат глоби от 40Е , да почнат да им слагат глоби от по 400Е па да видим дали ше продължават да ни ебават .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо бях чел, че нашите фуражки са объркали номерацията на малък и голям талон и според EU директивата, трябва да носим големия талон, а и в малкия информацията била много постна.

Безхаберие и некомпетентност...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гена, хич не ни еб@ват те, ами ние сме си се натаковали сами, щото документите са ни орс@ани. Кой знае кой гений е превеждал изискванията, когато разделиха талоните на две и е разбрал всичко на обратно. Или просто без грам мисъл взел, че преписал всичко от зеления талон в малкия, а важните за проверяващите на пътя неща са в големия, пък той да си седи в къщи. Ама въпреки това ние години на ред си перкаме арабийската по хЕвропата без никой да ни прави проблеми. И изведнъж се появява някакъв нашенски Ганьо в Гърция, който не просто няма голям талон, а кара с копие и на малкия, без документи за стоката в буса и ред други простотии, за които естествено техния КАТ се е хванал да ги опише всичките и опааа - 8 000 EUR глоба, от които най-малкия проблем му е липсата на голям талон. Ганьо оревава орталъка, как мазните византийци му написали цялата глоба, щот бил нямал голям талон и всички наши електронни и печатни издания, както и писачите по фръцбук, твитър и тям подобни си правят групов сех по темата, за да си запълнят новините или начешкат пръстенцата.

Сега в Унгария са се усетили, че могат да ни пецкат и те, щото са ни оакани нормативните документи и в малкия талон, дето си го разнасяме по нашия закон не пише нищо съществено. Що пак другите са лошите? Абстрахирай се, че всички ние сме с леки коли и си представи следния казус - кара си Ганьо камиона в България и го спира ДАИ с кантара за проверка за претоварване. Ганьо им подава малкия талон, щото него трябва да носи по закон и вътре си пише колко му е общото тегло, товароносимостта и максималното натоварване на ос, което ДАИ да проверят. Пише, ама у седмък пише. Всичките ми камиони са или със заверени от лизингодателя, или от фирмата големи талони и нашите органи си гледат от тях, щото иначе ще си проверяват на фуражката дънцето.

Та не са ни виновни другите държави, че ни глобяват, а както обикновено си ни е виновна нашата си мащеха.

ПС: Докато си напиша гневното/прочувстено слово Ивчо ме изпреварил, и го написал в кратце и без емоции.

ПС2: Ето ти казус не с товарен автомобил: спират те за проверка на документите, преглеждат ти полицата за ГО на Фобията и в нея пише, че колата ти е до 1600 см3 Ама фуражката ти вика "м'чи аз как да знам колко кубика ти е колата, може да е 1,9 и гражданската ти да е невалидна"

Редактирано от Izolini
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес като се прибирах от вилата, имаше доволно задръстване в Костинброд (изграждат още едно скапано кръгово и са оставили по 5 метра изрязан асфалт и всички минават с по 1 км/ч) и точно на Лукойла един дърт чичко с дърт мерджан W210 реши да покаже майсторство и пред мен се изстреля от бензинставцията в посока Петрохан с мръсна газ, естесвено поднесе при завоя и вместо да върне газте я задръжа и след мъничкооо презавиване се натресе странично в едни друг мерджан W124 спрян отстрани. След което се изнесе с мръсна газ, а няколко души наизкачаха от двор ли/кафене ли имаше.

Та тоя чичко явно чавка му е изпила мозъка, нали току що се е изнесъл от бензиностанция и не само колата, но и тоя самия е сниман и ся ще има :come_to_me: :threaten:. Жалко че не бях по-назад в задръстването да го блокирам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам въпрос, предстои ми сключване на ГО и Каско. По време на голямата градушка, нямах каско и сега има леки щети по разните детайли. При маркиране на автобомила възможно ли да ги маркират примерно за в бъдеще без ремонт/боя? Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи колко са ти близки застрахователите и колко видими са щетите:) Принципно не трябва да го правят и на мен са ми се заяждали затова. Най-добре ако искаш с леко мръсна кола да ги прикриеш...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бах маааму.....октомври месец ма апат комари.  :cow:  

София,при вас как е положението с тез твари? При нас в северозападнала България е ужасТ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бах маааму.....октомври месец ма апат комари.  :cow:  

София,при вас как е положението с тез твари? При нас в северозападнала България е ужасТ.

Хапят, хапят! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам въпрос, предстои ми сключване на ГО и Каско. По време на голямата градушка, нямах каско и сега има леки щети по разните детайли. При маркиране на автобомила възможно ли да ги маркират примерно за в бъдеще без ремонт/боя? Поздрави!

Ако компанията е читава ще ти ги опишат. Армеец със сигурност, там и мръсна кола не минава, връщат за миене. ДЗИ и БулИнс най-вероятно също ще ти ги опишат. Тая с приятелите вече не минава - правят снимки с хубави апарати и дори в протокола да не е описан увреден детайл при щета гледат снимките от първоначалния оглед и отказват.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бах маааму.....октомври месец ма апат комари. :cow:

Яко има. На облаци летят... ужасТ е.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.