Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

На пешеходната на Нишава и Твърдишки проход , ама си викам аз от 6 съм на работа , няма да има възпаление. Стрелбище след 9 вечерта е невъзможно за паркиране, а те сигурно някоя патрулка са отивали за ядене до денонощния и са отчели дейност ... :(

Публикувано
Преди 1 час, ghost_rider написа:

Ако съдим по интервала между кадрите, вероятно си тръгнал пеша. Колата в Бургас ли я остави или още в София? 😂

Ааа не , колата си е с мен , ам пътищата са тесни и бавно става придвижването ;) .. па и моита "бавна" :)

Публикувано
преди 41 минути, maxrpm написа:

На пешеходната на Нишава и Твърдишки проход , ама си викам аз от 6 съм на работа , няма да има възпаление. Стрелбище след 9 вечерта е невъзможно за паркиране, а те сигурно някоя патрулка са отивали за ядене до денонощния и са отчели дейност ... :(

Саше, за паркиране на пешеходна пътека и в 3h през ноща бих ти викнал куки :( (Почти) всички тук караме коли, но е редно да се съобразим и с пешаците, дори през ноща. Иначе те разбирам за паркирането - кошмарно е... меко казано:( 

Публикувано
преди 28 минути, PRR написа:

Саше, за паркиране на пешеходна пътека и в 3h през ноща бих ти викнал куки :( (Почти) всички тук караме коли, но е редно да се съобразим и с пешаците, дори през ноща. Иначе те разбирам за паркирането - кошмарно е... меко казано:( 

И аз си мислех че някоя бабичка ранобудка е викнала 112 , но все пак то в 4 часа толкова пешеходци има , че се чудят къде да пресекат ...  Има и част млади хора , който си казват - аз сега ще подам сигнал , защото вече "знам как става онлайн". Пешеходеца е човек с безкрайни потребности и никакви задължения. Иска за него да има място ЗИЛ да мине . Трябва и те , малко да се съобразяват , всички карат или се возят в коли , а продължава да се строй безконтролно. Нашия проблем , знаеш не е през деня , а вечер. Но както казва кмета - робот - зоната ще реши всичките Ви проблеми и за Вас ще бъде "много по - добре" :D :D

Да не говоря че масово се продава общинска земя за строеж , заедно с паркоместа и те стават тротоари , отделно се правят нови високи тротоари на места на който те не са нужни и не се ползват, под предтекст че това е "ремонт" и всико това е , за да направят квартала зона , да ни стане "много хубаво" и от там нататък вечно да се прибират едни пари от кмета на общината.

Публикувано

Саше, дебнещи баби всякакви :) Обикалящи патрулки също. Нищо де, ще ти е за урок и повече няма да правиш така :)

Публикувано

Прав си , ама това с борбата за места ,е все едно хората от Лозенец , да ми се сърдят ,защо си плащам наема за гаража на 120 ката и колата ми седи в гаража , пък те няма къде да паркират ( в случая , да пресичат в 4 сутринта ) , нали така..

Публикувано
Преди 1 час, maxrpm написа:

Саше , минАл си тънко .. на колега за две гуми на фиктивен тротоар му лепнаха 100 ;)

• Несъгласие 1
Публикувано

Е, то, ако ще го караме с лошо, можеше и да го вдигнат ;) Или да му добавят още дупки за винтили на гумите. Или ... абе гадории да искаш. Минало - заминало. Важното е да не се повтаря.

Иначе вчера се прибирах по-късничко от варненско и се изненадах, колко много патрулки имаше по пътя. Явно наистина са решили да "пазят". Естествено, основно на "хранилките", но имаше едни и на смислено място, кръстовище, където се "лети" с 100+, а видимостта не позволява повече от 50-60 ... преко сили. Има си ограничение 50, ама без куки никой не го спазва.

Та има светлина, да видим каква е :D 

Публикувано

София е посиняла , факт е , а като направят още дупки за винтили , ще видят какво е кола паметник , ще седи там поне 2 месеца , докато събера пари за гуми ... То с лошо като се направи , с лошо се отговаря, аз съм зодия Риби...  :D  Гумите са ми 2020та , една струва 150лв и 50 монтаж , ще има да чакат докато се оженят и разведат... :)

Публикувано
преди 34 минути, maxrpm написа:

София е посиняла , факт е , а като направят още дупки за винтили , ще видят какво е кола паметник , ще седи там поне 2 месеца , докато събера пари за гуми ... То с лошо като се направи , с лошо се отговаря, аз съм зодия Риби...  :D  Гумите са ми 2020та , една струва 150лв и 50 монтаж , ще има да чакат докато се оженят и разведат... :)

А тя ще стои 1 ден, пък ще я вдигнат и ще ти я паркират на скъпото. Така че не е оферта да се правиш, че не си разбрал...

Публикувано
преди 2 минути, ghost_rider написа:

А тя ще стои 1 ден, пък ще я вдигнат и ще ти я паркират на скъпото. Така че не е оферта да се правиш, че не си разбрал...

Нямат право да вдигнат кола с всичко платено , която е правилно паркирана.

Публикувано
преди 52 минути, maxrpm написа:

Нямат право да вдигнат кола с всичко платено , която е правилно паркирана.

Тя, ако е правилно паркирана, няма да е с надупчени гуми и акт.

Относно действията на полицията - има сериозна активизация, а даже няма обявена "акция". Това, което ми направи най-голямо впечатление е че масово се проверяват двуколесни и то предимно скутери и скутероподобни (казвам така защото Yamaha X Max, например, си е шосеен мотор, маскиран на скутер). Лично аз подкрепям - време беше да се размърдат и да свършат малко истинска работа.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.