Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Поздрави и честитки!

vasilisa

Recommended Posts

И аз не знаех, че празнуваш Юли :D Мислех си, че празнуваш целия месец :D :D Жив и здрав бъди и ти, и цялото семейство :)

Наздраве!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знаех, че имам имен ден. Но пък не беше късно да науча. Благодаря ви, на всички, за пожеланията. Живи и здрави бъдете!

Да си жив и здрав.

Ако знаех и аз,щя да дойда да почерпиш :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Павка , Честит Рожен Ден , жив и здрав бъди , децата жената и колата да те слушат и всичко най-арно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Павката почерпи вчера на НИМ, 3 в 1 - РД на него, детенцето и годишнина от сватбата! Да са живи и здрави и много семейно щастие!

Редактирано от b3lq7a
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Павка, честит рожден ден, човече! Вчера се засякохме на Н.И.М., но не знаех, че имаш празник, че и троен...  :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Павка, честит рожден ден, човече! Вчера се засякохме на Н.И.М., но не знаех, че имаш празник, че и троен...  :blush:

И аз така. Честито и от мен!

:hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С малко закъснение, но пък от сърце - Честит Троен Празник Павка, да сте здрави и късметлии!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит празник, Павка! Много здраве, щастие и успехи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит ви троен празник Павка! Да сте много здрави цялото семейство, да сте много хепи и...наздраве :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря момчета ! И вие бъдете живи и здрави и много щастливи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито на двамата адаши Владевци (viv78 и B L A D E) и на третия Влади (ustavri) на патерица. Живи и здрави и тримата, i sve najbolje, както казват братята сРЪби :happy-birthday: :birthday_cake: :happy_birthday_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влади , Честит Рожден Ден ! Много здраве , радост и късмет за теб и цялото ти семейство. Успех във всичко. 

:happy_birthday_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жив и здрав да си, Влади! Както и всички останали празнуващи! Наздраве! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.