Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Поздрави и честитки!

vasilisa

Recommended Posts

Честита Коледа, уважаеми колеги и приятели. Всичко най-добро пожелавам на вас и вашите семейства.

ЧРД, Марто!

Жив и здрав, радост и щастие! :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита Коледа, приятели!

От мен да мине - Марто, честит рожден ден (и тук).

Редактирано от Izolini
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, Приятели!!! Нека годината донесе на всички много успехи, щастие и късмет!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита ви нова година и от мен и знаите, ако ви доскучае - буталото може да издържи още малко и биелата и коляновия вал, пожелавам на всеки който има желание , да се заиграе със своята Шкода, дано успее да я направи по - бърза през новата 2018 !!! Чакаме ви на събора!

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита Нова година и за много години! Много здраве, щастие и късмет за всички! :)  :plate_skoda:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Честит рожден ден на колежката KiP , сигурен съм че на тази гадна дата, ако не гръмне АЕЦ- а , все нещо ще се обърка... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит юбилей, Жоро legaltk.

Желая ти здраве, много щастие, късмет и благополучие.

Бъди все така усмихнат и позитивен. Наздраве!

Редактирано от nelasms
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.