Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

ОК с връзването, няма да се пребие буквално, но още усложнява местенето между крилата.

За миене от външната страна на прозорците не мисля, че е разумно :eusa_think: .

---

Има някакъв резон при малко на брой крила с голяма площ, например по над 5-6 м2.

Редактирано от chavdarlk
  • Отговори 61
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• bega4kata

17

• PRR

9

• Milen Dimitrov

7

• mishoo

6

Най-много писали в темата

Публикувано

Не мисля, че има смисъл в това, ако трябва да го местиш на всеки прозорец... по добре направете някое дарение (поне едни 10-15%) или ги изпиите тези пари. За пода е ясно, че има полза за голямо помещение, но това... Модела които съм виждал е с кабел и е за офис сграда с много и равни прозовци от външната част. ;)

Публикувано

Не издържах  :D

Вече си имаме Winbot 730, гадинка си чисти добре, за няма и 10 минути изчисти прозорец 3,5х2м, без да се разместват мебели без нищо.

Утре продължавам   :cleaning:

Публикувано

Въпросът е когато чисти, сам ли си обикаля из прозореца, подобно на подовите роботи или ти го управляваш?

Публикувано

Не издържах  :D

Вече си имаме Winbot 730, гадинка си чисти добре, за няма и 10 минути изчисти прозорец 3,5х2м, без да се разместват мебели без нищо.

Утре продължавам   :cleaning:

И отвън ли ги изми?

Публикувано

Въпросът е когато чисти, сам ли си обикаля из прозореца, подобно на подовите роботи или ти го управляваш?

Да сам си обикаля и минава от всякъде. Но си играх и с дистанционното.

И отвън ли ги изми?

Само едното отваряемо крило, утре ако е над 4 градуса ще мия всичките.

Публикувано

:) ей,опасен си.Аз на пролет ще си я купя,когато ще ме карат да ги мия отвън ;)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Екстра е. За разлика от моя модел този не пипа препятствията. 

Публикувано

А,блъска се и той понякога,но е много леко.Сигурно ги усъвършенстват,Следващите модели ще са още по-добри от моя.Важното е ,че не забравя да мине от всякъде.Това ми е най чудно,как запомня точно къде е пропуснал.Също така е интересно,как върви в абсолютно прави линии.Абе добре е.

Публикувано

Някъде бях чел, че имат вграден компас. Ако и двигателите на колелата са стъпкови, то не е трудно да си начертае картина. То дори някъде в книжката пишеше, че точно това прави. Както и да е. Важното е да върши работа  :cheers:

Публикувано

И компас има, и жироскоп, че и акселерометър (всичките триосни).

Нищо повече от един смартфон :tongue_1: , но напълно достатъчно да се ориентира.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.