Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Сензационен нов метод [видео]

torque3000

Recommended Posts

Браво. Размечтах се за подобна интервенция върху джантите ми.

Обаче доколко е издържливо такова покритие, вкл. срещу механични драскотини?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тарикатско е това, хареса ми!

И ако е издръжливо - си струва играчката!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, то е ясно, че е някакъв шукаритет, и че хората се радват на всякакви шарении.......

Но аз и друго си мисля - като я гледам технологията, и явно джантите преди това трябва да са перфектно изчистени, за да залепне тая ципа добре навсякъде.

Има ли такъв момент, как мислите?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази технология се използва в Япония (ако не се лъжа) от векове за рисуване на платове. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази технология се използва в Япония (ако не се лъжа) от векове за рисуване на платове. 

Напълно си прав и не само на платове. Това е на принципа на детските водни лепенки. В случая е много важно основата (грунд) и лаковото покритие.

Виждал сум при модели на самолети как се прави от много тънък слой (като лист оризова хартия) КМЦ (тапетно лепило на основата на целулоза) и върху него се рисува , след това водата разтваря лепилото и остава само боята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През 2012г. имаше един тунинг фест в ИнтерЕкспоЦентър и имаше щанд на хора, които правят джанти с такъв ефект, до кокото си спомням от Хасково бяха. Ето няколко снимки които направих тогава:

post-3305-0-55429100-1393014967_thumb.jpg post-3305-0-66058400-1393014996_thumb.jpg post-3305-0-67306200-1393015034_thumb.jpg post-3305-0-66342900-1393015064_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.