Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте колеги, от доста време се оглеждам за нещо по ново, за да замени старото Ауди, обаче Б6 са стари вече, а Б7 прекалено скъпи(гледам за бензин + ръчка). Оглеждам се за Шкода и ми попадна тази обява http://www.cars.bg/c659764 - доста неща са сменени по нея, чел съм за проблемите с TSI моторите и при 1.8 двигатела това са - счупени клапани на вариатора на разпределителния вал - и проблем с ангренажната верига. Тук в обявата всичко това е сменено + предница и съединител. Това добре ли е или значи че колата доста мъка е видяла ? Проверка в Еуратек евентуално ? Предварително се извинявам ако не съм в правилния раздел.

Публикувано

Не е ли малко височка цената?!

П. С. Като гледам снимките - волана не е мултифункционален, както пише в обявата.

Публикувано

Да волана не е мултифункционален определено, цената мисля че е ок на база че няма много такива предлагащи се в бг, има една такава на половината километри и е 16 900 лв.

Публикувано

Здравейте колеги, от доста време се оглеждам за нещо по ново, за да замени старото Ауди, обаче Б6 са стари вече, а Б7 прекалено скъпи(гледам за бензин + ръчка). Оглеждам се за Шкода и ми попадна тази обява http://www.cars.bg/c659764 - доста неща са сменени по нея, чел съм за проблемите с TSI моторите и при 1.8 двигатела това са - счупени клапани на вариатора на разпределителния вал - и проблем с ангренажната верига. Тук в обявата всичко това е сменено + предница и съединител. Това добре ли е или значи че колата доста мъка е видяла ? Проверка в Еуратек евентуално ? Предварително се извинявам ако не съм в правилния раздел.

Здравей колега така зададен въпроса ти съдържа и отговор. Ака те интересува такъв автомобил на реални 48000 км без никакви проблеми и ремонти погледни в раздела продава тук.

Публикувано

Видях я колата, но първото е че надхвърля бюджета ми който е около 15к и малко отгоре, второто е каква е гаранцията, че тези дертове няма да се появят и при нея ако наистина е масово при TSI моторите (стига да е само до бройка де), и все пак не се вижда колата като снимки да я погледне все пак човек :rolleyes:

Публикувано

Видях я колата, но първото е че надхвърля бюджета ми който е около 15к и малко отгоре, второто е каква е гаранцията, че тези дертове няма да се появят и при нея ако наистина е масово при TSI моторите (стига да е само до бройка де), и все пак не се вижда колата като снимки да я погледне все пак човек :rolleyes:

Цената винаги може да се договаря в разумни граници.А дертовете ако ги има се отнасят най вече за 1.2 и 1.4 според публикаций в чужди списания .

Публикувано

:) Ами не е. Не съм и качвал снимки щото нямам зор да я продавам , стои си кротко в гаража обслужена с чисто нови гуми Континентал 5 ,сменено масло и обслужена за 30 000км ,просто имам други .

Публикувано

Колата не е лоша.... но цената ми се струва малко височка.

Сменено това, оправено онова..... трябва да се види за какво става въпрос.

Пък гаранцията - Франция!

И вече натам - ти си решаваш!

Публикувано

Колата не е лоша.... но цената ми се струва малко височка.

Сменено това, оправено онова..... трябва да се види за какво става въпрос.

Пък гаранцията - Франция!

И вече натам - ти си решаваш!

Еуратек ли е най-доброто място от гледна точка, ако има нещо да се види, или и там е на късмет ?

Публикувано

Според мен ЕТ е добро място за проверка на сервизната история. За технически прегледи и проверка на системите като че ли оставам с впечатлението, че не е най-доброто място.

Публикувано

Друго място като предложение освен ЕТ ? Ако действително всичко е сменяно там дали няма да си кажат че колата е ок и няма и да и обърнат и внимание.

Публикувано

Щом е сервизирана в ЕТ и имаш 2г.гаранция,какво те притеснява?

Публикувано

Сменена предница? сменен съединител, сменена ангренажна верига, клапани и разпределител вал + това, че пише мултиволан (вероятно е имала в началото), а сега няма ме навява на мисълта, че е била удряна, но може и да греша...добре е ако можеш да провериш сервизната история...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.