Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Стопхам и шкода

mishoo

Recommended Posts

А аз си мислех че шкодаджии сме културни и дисциплинирани шофьори :eusa_think:

Стопхам са ми любимци :D/

http://vbox7.com/play:bb2d1bfcab

Редактирано от mishoo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

що бе стефане? Кат само до паркирането опряло..а и ме кефят разни реакции... от пълни идиоти и злоба до извинявайте момчета мислех че ви няма яки сте :D

отида ли в русия ще искам лепенка от оксана :D/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали гледам всяка сутрин поредната серия от будната съвест на депутатските шефьори по нТВ ... стигнал е човека до 25 -та серия , за акт до сега никой не е чул .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Руснаците са изключително тъпи, недисциплинирани и нагли - диваци!   :)

Хвала на Стопхам  :eusa_clap:

Редактирано от Mahorec
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези със Суперб-те много нагли ... не мога ги гледам направо ;)

Във Варна преди време лепяха стикери в един от моловете... паркираш неправилно и получаваш награда :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Златев,видя ли тези със Супербите колко сте невъзпитани и нагли.Продавайте ги,срамота...

В мола във Варна,освен това обикаляха и полицаи и следяха за неправилно паркирали,както и за автомобили с газова уредба,паркирали в подземния паркинг.Но всяко чудо за 3 дни дето се вика.Аз като сложа метана на Октавията няма да мога да си паркирам на местенцето в подземния :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе не знам дали знаете но стопхам имаха един епизод "експериментален" където приложиха тактиката ако е нарушителя е мъж пускаха една секси мадама да го помоли да препаркира.За жените имаше привлекателни момчета.Факт е че почти всички мъже препаркирваха с усмивки и флиртувайки.Само дет лицеви на правиха за нея :)Това аз го виждам доста успешно що го оставиха?Друго си е готино наточено гадже да те "помоли" :D Тъй като аз избягвам да карам кола все виждам такива ситуации.

Ааааа дали знаете любопитния факт че мадамата с най големите цици кара октавия? Октавия2 добричка е цвета и е един такъв нещо като зелено абе като на самуил старата бегачка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.