Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Pepino Racing Team

gogata

Recommended Posts

На 6.08.2024 г. at 9:02, Mishelle написа:

Тези дни ще мина през сервиза, да си изпрося и аз едно ново стикерче.

Покажи  

Виж до къде ми е колата, че в понеделник трябва да пътува за море. Иначе трябва да ходя с деБелия варел.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 381
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• b3lq7a

28

• Mishelle

24

• zloQQ

15

• shaft

15

На 9.09.2024 г. at 18:23, Jorokn написа:

Колеги,може ли кординати и тел.на Пепино че го закъсах със Шкодата 

Покажи  

Нула 888 900 960

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 5 месеци по-късно...

Огромно благодаря на сервиз Pepino Racing Team и персонално на Пепи и Дани! Дойде време за поредната смяна на масло и филтри. На пръв поглед стандартна операция, но както винаги извършена с много внимание и педантизъм. Даже не ми дадоха да си сложа тубите за снимката, макар и чисти, върху капака на двигателя, трябвало защитно и меко да се подложи под тях. Ей, големи сте :)

Харесва ми от време на време да пробвам различни масла, за мой си личен опит. На предишния vRS (Octavia 2), отново безнин, Synthoil High Tech 5w40 варианта на LiquiMoly като работа на двигателя се представи най-добре. Тогава го сравнявах с аналогичните масла на Motul, Bardahl и Total. С LiquiMoly мотора работеше най-тихо и плътно. Да видим сега как ще се представи в следващото поколение двигател, като съпоставка е с Ravenol VollSynth Turbo VST 5w40 - маслото, което източихме при тази смяна. 

Малко сме мръснички, но на пролет отново ще сме свежарки. Добавката е ProTec OxiCat, сипва се в горивото, не в маслото. Не знам защо реших да я сложа до тубите с масло:

IMG_1867.thumb.JPG.ef801cd8c94329163f0318718816341c.JPG

Фунийката, за да ни е чистичко:

IMG_1868.thumb.jpg.20977121da65c2b015418f51d095bfef.jpg

Готови сме за следващите десетина хиляди километра. И чакаме с нетърпение да се преобуем за лятото:

IMG_1872.thumb.jpg.a797ea20a675c1355702244370b701f8.jpg

• Одобрявам 7
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз...отново да пиша в темата!

Посетих Пепи за смяна на масло и филтри. Полафихме си, че отдавна не се бяхме виждали. Уж по-рано щях да мина, но предвид изминаването на под 15 км на ден последната година, реших да сменя чак сега маслото (1.5 години и 13К км).

Благодарности за обслужването и хубавата приказка, Пепи! 

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Еми Пепи направи магията си и сега колата върви на вещица,преди ускорението беше като песен на Систем оф ъ Даун спокойно и изведнъж крясъци,сега е като Таря Турунен огромно но мелодично  не усещаш кога караш по квартална уличка доста бързо :) Скоро ще му досадя и за други неща ,че им идва време 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.