Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Промяна на показанията на канал 001 със ВАГ-КОМ

deqn31

Recommended Posts

Здравейте колеги,имам едно питане към по-разбиращите.Колата е Октавия 1 1,9 тди  със код на мотора АГР,както много тди-та и аз имах проблем със лекото претрисане при спиране на свободна.Закачих колата на ВАГ-КОМ показанията във adaptation chanel 01 при 90 градуса без включени консуматори ми бяха 1,8-2,0mg/str,коригирах ги на 2,8-3,0mg/str и тресенето изчезна,колата стана малко по-мудна което смятам,че е нормално,но ми вдигна и разхода.Искам да питам при положение,че намалям горивото нормално ли е да се вдига разхода?Ако някой се е сблъсквал ще се радвам да сподели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Върнах си показанията както бяха,защото освен разхода взе и да пали по-трудно студена.Благодаря на отзовалите се в темата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направи си ги от главата на помпата бе колега,софтуерно е по-непрепоръчително да се променят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.