Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Загуба на антифриз през преливника

shkodilak

Recommended Posts

Сменен термостат,казанче и капачка. В Ет.София.

При висока скорост и натоварване на двигателя излиза почти цялото казанче през преливника. Не пуши не смесва масло и антифриз нито антиф. И масло. Здрави са всички връзкш пали и върви на боргия.

Помагаите колеги на какво мож да се дължи тази мистерзия.

Да уточня двиг.1.9 TDI 100КС. 2002г.ok.1 4x4. София пловдив със 140-150-60 км.800 мл. Антифриз.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Bega4ka.... специялно към теб. Защото преди време ме опъти към сервиз. Ходих на три места. Гледаха сумтяха близаха антифриза мирисаха маслото разглоб.гледаха пуфтяха и нищо. Викат ми караи така......Моля ако имаш идея да помогнеш,знам че си им бок на тия машини.

Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На времето имах такъв проблем на вектрата и се оказа спукана глава. Изкарваше охладителната течност през аспуха. Преди да смениш гарнитурата на главата няма да е лошо да и направиш един стенд.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги присъдата е духнала гарнитура на втори цилиндър и два смачкани пула. Плюс смяна на някъкви оплътнителни гумички на дюзите,антифриз и масло. Утре ще я взема и ще пиша успешен ли е ремонта и и колко пари излезе всичко. Поздрави и мерси на всички за одзивчивостта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи 150 лв. За работа.150лв.шлаифане гумички на клап.водачи пасване и др.100 лв.ремонтен комплект за дюзи. 100 лв.гарнитури......общо 500 лв. И да се надяваме че всичко ще е наред.

А щях да забр.30 лв.антифриз...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи 150 лв. За работа.150лв.шлаифане гумички на клап.водачи пасване и др.100 лв.ремонтен комплект за дюзи. 100 лв.гарнитури......общо 500 лв. И да се надяваме че всичко ще е наред.

А щях да забр.30 лв.антифриз...

Уааааау! Не е никак малко!

И каква е причината - смяната на термостата в ЕТ София ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не....явно така съм си я взел от италянците. Смяната на термостата в ЕТ.е най доброто решение за тази повреда...60 лв.работа и термостат с 2 год.гаранция. Сега темп.е на средата и не мърда. Сега е така направена че нетрябва да пипа нито маслото нито антифриза.

Частите от ЕТ. Никак не са скъпи....това е мит. И има неща които търсим като луди а там си ги има "оргиналдъ"на много прилични пари.

СТЕЛКИ-50ЛВ.,КАЗАНЧЕ И КАПАЧКА-60ЛВ.,КОПЧЕ И РЕЛЕ МИГАЧИ 50ЛВ.,МРЕЖА ЗА БАГАЖНИК -20ЛВ.,ПЕПЕЛНИК 55 ЛВ.

Мисля че е повече от добре без да се занимаваш с глупаци.

Поне за софия...

А 500 лв.за този ремонт е програма оптимум. По принцирп ми искаха 800 лв.да не споменавам за времето.....маистора дето я прави е супер...и каза че много обича да прави дизели..:-)ще го видим....сега още олягат чарколяците. Държи се повече от добре,няма разлика в работата на двигателя...а това е важно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.