Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

„ТДК-65” - Специализиран е във висококачествено отремонтиране на увредени части по каросерията на леки и лекотоварни автомобили

lubomirov1985

Recommended Posts

Привет, колеги.

Да споделя изключително положително мнение относно ремонт извършен в "ТДК-65". Изключително професионално отношение. Имах няколко щети по каско, които бяха отремонтирани перфектно и точно в срок, в който се бяхме уговорили.

гр.София
Индустриална зона Обеля
ул.28, № 6

Тодор Костов

Телефон:  0888 718 738

http://www.tdk-65.com/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те са подизпълнител на ЕТ :) Факт е ,че работят доста добре, но за нещастие , цените са малко височки според мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те са подизпълнител на ЕТ :) Факт е ,че работят доста добре, но за нещастие , цените са малко височки според мен.

Така е, много са добри, но цените са малко височки.

Ала когато държите всичко да е направено добре - наистина те са хората! :doubleup:

Но поне не съжаляваш за парите, че си се изръсил!

Иначе един елемент, врата или капак - струва 250 лева.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеци по-късно...

МОЖЕ ДА Е( малко по-скъпичко) НО ПЪК МНОГО МНОГО КАЧЕСВЕНО . Казвам го като човек който се занимава с десетки щети всеки ден!!!

п

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 6 месеци по-късно...

Лично аз се разправях с тях близо половин година. Падаше им лаковото покритие и се люпеше боята, не бяха облепили лайсни и дръжки, съсипаха ми оплатненията на стъклата, който не бяха демонтирани, стечки навсякъде по детайлите. Наложи се след 2рото цялостно пребоядисване(рекламация) да сигнализирам застрахователи и да ги принудят да извършат отново(за 3ти път) цялостно боядисване, след като ми казаха, че нямало да си я оправят(дори Булинс им спряха договора за доверен сервиз, заради моя случай и доколкото знам не са им платили нищо)! Доста години само там си правих колите, но след последния случай няма да стъпя там(а и те сигурно няма да се заемат с моя кола). Така че и там зависи, как и кой ще ти я прави! Мога да кажа, че съм оставял поне 10 пъти коли там и винаги са били страхотни, до последния път... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.