Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Днес както си рових в нета и ми се закачи някаква глупост.

Една шиб@на търсачка с име омига не знам си какво като допълнение към мозила и към операта. Тези браувъри, които ползвам.

За съжаление не мога да ги премахна. Влязох в папката Мозила, от там търсещи модули изтрих файла с име "омига нещо си". Но все още ми се когато стартирам нова сесия ми се появява единствен прозорец или старата сесия с един допълнителен, тоя шиб@ния. Не мога да го откача о полудявам. НЕ ми излиза като приложение, нито като туулбар нито като програма. Не мога да го разкарам този боклук, нито да пиша мейл на създателя му и неговата майка. Дайте идея как ад се оттърва от него?

ПС: При щракатане на ънинстла скачат некви инструкции, които не вършат никаква работа.

Публикувано

Потърси AdwCleaner. Не знам аз ли имам проблем или форума, но не мога да сложа линк към страницата за сваляне.

Изобщо не ми дава да "paste"-вам каквото и да е в мнението. Бутонът за слагане на линкове също не работи.

Публикувано

Възстанових системата. Два пъти за един ден. Няма отърване просто от този боклук.

Публикувано (Редактирано)

Напиши в чичко Google "how to remove omiga" и ще ти изплюе достатъчно резултати. Ето този ми се струва обещаващ:

Редактирано от Izolini
Публикувано

Успях с възстановяването на системата. Очевидно не е станало ясно, преди неколцина часа.

Благодаря на всички отзовали се в темата или на ЛС.

Наистина е добро това клипче, може и да има ефект, ако го бях пробвал още преди да се оправя. още веднъж благодаря и катинар.

Публикувано

Не знам аз ли имам проблем или форума, но не мога да сложа линк към страницата за сваляне.

Изобщо не ми дава да "paste"-вам каквото и да е в мнението. Бутонът за слагане на линкове също не работи.

Ти имаш проблем. Колегата след теб е пуснал линк.

Публикувано

Пак пробвах и пак не става. С IE11 съм. Изобщо не мога да "paste"-вам текст в полето за отговор. С бутона за поставяне на Link също не става. Слагам адреса в полето, но бутонът ОК не е активен. Дори и да цъкна на Cancel, прозорчето не изчезва и трябва да обновя цялата страница, за да изчезне.

Публикувано

Сложи си Хром и ще си решиш проблемите.

Публикувано

Форума е напълно функционален за всички съвремени браузъри. Ако на някого нещо не му работи, проблема е в неговия софтуер, интернет доставчик или администратор в офиса.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.