Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Не знам остана ли някой не разбрал от Петрол раздават някви карти за отстъпки на горивата, които дават сравнителни прилични отстъпки. Дадоха и на мен така и изненада - трябва да се регистрира в сайта на бензиностанциите.

Пробвах 4-5 пъти неуспешно. Не желаех да си попълвам рождената дата(дадена беше като незадължителен елемент, за това и пъти не съм я попълвал изобщо). Попълних една измислена и веднага картата се регистрира.

Направих едно запитване защо рождената дата е маркирана като незадължителна, а всъщност без нея няма регистрация.

Отговори ми една дама(госпожа/госпожица) на име Ина Бонева, която се опитва да ме убеди все още, че тази дата е незадължителна и как всички успявали да регистират картите си без рождена дата.

Въпросът ми е има ли някой успял да регистрира карта без да попълва рождената си дата?

Защото на 5 пъти поредни пъти без рождена дата не получи, въведох я и още от първя път стана.

Попълвал съм всимко внимателно за това грешка някаква е изключена. Само нямаше датата 5 пъти по ред.

Публикувано

Най-вероятно имат проблем в скрипта за формата, но вече дали е умишлено или не те си знаят. Поздрави! :)

Публикувано

Е страшен проблем! 

Публикувано

ако нямате какво да напишете по темата, моля не пишете.

Публикувано

Използвай друг браузър.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.