Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Искам да попитам дали са добри технически? Скъпи ли са им частите, чупят ли се често? Защото смятам утре да си купувам такава. Благодаря предварително!

Редактирано от gogata
Публикувано

не е много добър, но всичко е до късмет

Ако говориш за бензиновия мотор 2.0, 116кс., аз съм с такъв, само че на Октавия. Добър е двигателя, не се чупи често. Стига да се поддържа като хората (както и всеки друг двигател) и да се сменят консумативите, когато трябва си е железен и частите са му евтини. Единственото, което аз бих казал, че е недостатък е това, че е леко муден и ако си по-агресивен шофьор, ще те дразни от време на време.

Ами това е и ако има още нещо, питай.

И да се похвалиш като я вземеш  :dance:

Редактирано от axel

Служебната ми кола е Фабия 1 с този двигател. До момента е на 303 000 км (абсолютно реални). Двигателят е железен, а и не само той, цялата кола също. За мен е добър избор. Не мога да кажа дали частите са скъпи, защото досега нищо не се е разваляло. Единственото сменено нещо, освен консумативите, са лагерите на предните амортисьори и биалетите. Първия път смених дискове и накладки на 175 000 км, а втория - на 295 000 км. Но при Супърб нещата може би ще са по-различни.

Редактирано от Илко Такев
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

мерси за инфото за сега съм много доволен от колата :)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.