Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

1.9 TDI 110к-гасне при включване на задна скорост

galinkz

Recommended Posts

Здравейте,Колеги!Отскоро карам дизел и съм малко босичък в тая насока,та имам един отскоро появил се проблем.Колицата ми е Шкода Октавия 1/9 ТДИ 110 коня с двигател AHF.Значи,отскоро започна да ми гасне двигателя и то само при включване на задна скорост без да съм подал газ.Интересното е,че ми го прави само когато река да я вкарам в гаража.Да речем,връщам се от път,подминавам малко гаража ми,спирам,включвам на задна за да се изтегля леко назад и я насочвам срещу гаража и точно при включването на задна и колата гасне и след това доста трудно пали.Ако някой има идея какво какво може да е,ще съм ви много благодарен!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Въпреки,че никой не се отзова на проблема,ще го споделя.Колегите от форума на VW се оказаха по-отзивчиви.Оказа се клеморед! Успех на всички!?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм сменял клеморед, но ......... в такъв филм като твоя не съм попадал.

Неработещ клеморед се установява само диагностика /замерване/.

Наскоро имаше една тема във форума и всички си мислехме за клеморед, а се оказа реле 109, така че ......... :sorry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки,че никой не се отзова на проблема,ще го споделя.Колегите от форума на VW се оказаха по-отзивчиви.Оказа се клеморед! Успех на всички!?

Не съм влизал във форума вчера, чак сега видях темата иначе точно това щях да ти кажа да провериш, че и аз го имах същия проблем миналата есен. :)http://skodaclub-bg.org/forum/index.php?/topic/46429-%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.