Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, колеги,

имам един документ, който е на френски в ПДФ формат и не мога да го копирам нито да го конвертирам.Ако някой може да го направи ще съм много благодарен.

Поздрави 

Публикувано
https://www.pdftoword.com/# - рабори сравнително прилично
Публикувано (Редактирано)

За целта може да използваш някой онлайн конвертор. Просто напиши в google pdf to ms word и ще ти излязат доста резултати. Ако не се справиш ми изпрати pdf-а на johnnie_@abv.bg и ще ти го конвертирам.

Редактирано от johnnie213
Публикувано

За целта може да използваш някой онлайн конвертор. Просто напиши в google pdf to ms word и ще ти излязат доста резултати. Ако не се справиш ми изпрати pdf-а на johnnie_@abv.bg и ще ти го конвертирам.

Благодаря ти много колега.Не мога да се справя и ще ти го пратя.

Публикувано

Ако pdf-а е от сканирани картинки, текста няма да може да се редактира само с конвертиране. Ще трябва да се пусне през OCR програма и чак след това ще може да се правят промени ;).

Публикувано (Редактирано)

Файлът беше защитен със забранени опции за копиране и запис (save as). Това е причината поради която не си могъл да го конвертираш през онлайн конвертора. Иначе има и безплатни онлайн услуги за сваляне на защитата. :tell_me: :D

В другия случай колегата по-горе го е описал:

Ако pdf-а е от сканирани картинки, текста няма да може да се редактира само с конвертиране. Ще трябва да се пусне през OCR програма и чак след това ще може да се правят промени ;).

За целта може да се ползва FineReader. Иначе за обработка на pdf файлове Adobe Acrobat Professional.

Редактирано от johnnie213

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.