Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Пускам обявата на колега от VW forum, които помоли за това:

"Здравейте колеги, за съжаление ми се налага да се разделя с моя пасат.
Внесен е в България в края на април 2014г. от Германия.
В Германия му е монтирана газова уредба пълен инжекцион, сменени са носачи, амортисьори, дискове и накладки.
Дойде със зимни гуми - задните на един сезон, предните са купени през месец март, реално са ползвани 2-3 месеца.
В България съм платил Еко такса 265лв, гражданска отговорност до май 2015г. - 167лв., регистрация в КАТ.
Обслужил съм я в качествен сервиз в гр. Пловдив. Сменил съм масло, ремъци, филтри, радиатор, водна помпа, датчик на коляновия вал, гарнитура, свещи и др. Почистил съм и дроселовата клапа. Купил съм 4 броя чисто нови летни гуми дот 2014г. за 440лв.
Като допълнителна информация в момента разхода ми на гориво в гр.Пловдив е 10-11 литра газ на 100км, а извън града ( до София) е около 8/100 с включен климатроник. Екстрите по автомобила са доста: халогени, ел. пакет, подгряване на седалките, климатроник, АБС, централно, имобилайзер, ел шибедах, имам и втори ключ и др.
Като цяло в момента няма какво да се прави по автомобила. Всичко, което съм усетил, че е проблем съм го направил.
За съжаление, обаче ми трябват парички за много тежка операция и в такъв момент оставам в безизходица, затова моля ако няма има нужда от автомобил, нека погледне тази обява. Направил съм си го, стегнал съм си го, не съм очаквал, че ще ми се наложи да мина през това, затова не съм го правил "за продаване", за каране за мен самия и семейството ми.
Ако някой има желание да се сдобие с този автомобил и да ми помогне в тази трудна битка моля обадете ми се на посочения телефон 0897/307408

Цена -  4800 лева.

п.с. ако това, не е автомобила, който Вие си търсите, моля споделете с някого, който би имал нужда от такъв автомобил.
Предварително Ви Благодаря!"

Не ми пишете лични съобщения - само публикувам обявата!

Цената търпи коментар!

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

:arrow:

Цена -  4800 лева.

Тел. за връзка 0897/307408

• Izolini locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.