Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Двутактово масло към нафтата на 1.9TDI ?

minkov89

Recommended Posts

Здравейте, колеги. Предполагам, че темата е обсъждана не веднъж, но аз имам няколко въпроса. Таа решил съм да сипя малко двутактово масло в резервоара на моята Octavia 1.9TDI 90коня с AGR мотора. Четох, че съотношението е 200:1, което ще рече около 250мл. на един резервоар, правилна ли е тази доза?

Другото, което ме вълнува силно, е дали съм взел правилното масло. Дадоха ми някакъв Repsol пълна синтетика, за 6лв. килото, подходящ ли е? http://195.149.248.189:8080/2014-09-24/037502c639239ea9a5e5ef91ff8539f3_920x0.jpg

И накрая, като цяло полезна ли е тая процедура и колко често може да се прави? Например има ли смисъл на всяко пълнене догоре?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.